Aktuális

Nézünk, mint a moziban

Az LG mobiljával majdnem úgy lehet 3D-s filmeket nézni, mint a moziban. A "vászon" ugyan kisebb, viszont a kényelmetlen szemüveget mellőzhetjük.
Az LG Optimus 3D okostelefon 11 centi átlójú kijelzőjén úgy nézhetünk háromdimenziós filmeket, hogy a szokásos piros-kék szemüveg sem kell hozzá. Sőt az 5 megapixeles kamerával a mobil tulaja is készíthet háromdimenziós felvételeket, fotó és videó formájában is. Ezeket aztán nem csupán a mobil képernyőjén lehet mutogatni, hanem a kompatibilis 3D tévéken is meg lehet jeleníteni.
 
Nézünk, mint a moziban

Mivel minden a háromdimenziós látvány körül forog a telefonban, ezért egy külön 3D gomb is került rá, ami azonnal a 3D-s cuccokhoz visz: útmutatóhoz, galériához, kamerához, játékokhoz és alkalmazásokhoz, vagy a YouTube 3D-s csatornájához. Persze a komoly feladatokhoz kell a megfelelő háttér is, de erről is gondoskodtak olyan finomságokkal, mint a dupla magos processzor és a kétcsatornás kialakítás.

Már csak az a két kérdés maradt, mennyi ideig bírja majd az akkumulátora, és mennyiért vesztegetik majd a gépezetet, ezekre egyelőre még nincs válasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top