Tőled Tanultam cikkek

Ezt gondolja az anyaságról a tündéri kétéves – videó

Anyának lenni néha egyáltalán nem egyszerű feladat, és ez a cuki kétéves már most rájött erre.

Az anyaság csodálatos, de nem habostorta, és ez olyanannyira nyilvánvaló, hogy még egy kétéves is képes belátni. A kétéves Mila Stauffer lényeglátó összefoglalója minden megfáradt anyukának erőt adhat, a cuki kislány ugyanis tényleg úgy panaszkodik a gyereknevelésről, mintha egy hétgyerekes olasz család kiégett Mammája lenne.

“Oké, figyelj… teljesen elegem van a kisbabámból. Túl sok munka… ‘Éhes vagyok! Cseréld ki a pelenkámat’ Oá-oá!’ Most komolyan?” És ez még csak a kezdet – Mila később kifejti, hogy egyszerűen nincs ideje erre (mert ő az Aranyhajat szeretné nézni), és empatikusan még az anyák sorsa fölött is sajnálkozik egy kicsit.

A post shared by Katie (@kcstauffer) on

Nemcsak tündéri, de az is megnyugtató, hogy ennyire átérzi a gyereknevelés fárasztó pillanatait. Mila amúgy annyira cuki, hogy nagyon is jó ötlet követni anyukája Instagram-oldalát – rengeteg bájos fotós és videót nézegethetünk a kislányról és testvéréről!  

 

Nézegess még több cuki videót az NLCafén:

  • Cuki videó: először kóstolnak fagyit a gyerekek 
  • Megijedt saját árnyékától a kisfiú – cuki videó

 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top