Trend

Sandra, az esendõ

Ha egy sztár botlik, az nagyot puffan. Sandra Bullock legutóbbi filmsikere, a Beépített szépség (Magyarországon április 12-tõl) puffanások és koppanások sorozatáról szól.

Rendőrnőből igazi nő

Elvégre egy acélkemény rendőrnő a hőse, aki a testület érdekében kénytelen beépülni a Miss USA választásba: vagyis muszáj riszálni, mosolyogni és selypegni tanulnia.

A film humorának jó része abból származik, ahogy a pisztolyhoz szokott nő a magas sarok, a miniszoknya és mellnagyobbító trükkök fortélyait tanulja. A szép színésznő a vígjáték érdekében néhányszor kénytelen hasra esni a színpadon.

Megnyerő lélekjelenlét

Talán túl sokat gyakorolta, de amikor a múlt héten a film angliai premierjén Sandra Bullock az őt fogadó rajongók és fotósok sorfala között bevonult a Leicester Square legelegánsabb mozijába, megbotlott a vörös szőnyegben, és rövid kalimpálás után nagyot puffant. A fotósok természetesen nem tétováztak: a világsajtót bejárta, ahogy a világsztár kissé csodálkozó arccal igyekszik visszanyerni egyensúlyát. Lélekjelenlétét szerencsére nem vesztette el: miután feltápászkodott, ő is nevetett. A fotósok és a közönség megtapsolta őt, és Sandra végül diadalmasan jutott el a bejáratig. Csak Michael Caine, a színésznő filmbeli partnere nem bírta ki, hogy ne tegyen egy pikírt megjegyzést.

Ezt nevezem tökéletes átélésnek – mondta a lovagias férfiú. A szerep kedvéért teljesen elfelejtette a nőies alapfogásokat. Remélem, nem marad így.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top