Trend

Kés a mellen

Az emberi perverzió és nyereségvágy nem ismer határokat. Ember- és leánykereskedelem mindig is létezett, de az orvostudomány, azon belül is a plasztikai sebészet új távlatokat nyitott.

A szexipar központja még mindig – a prostituáltak között terjedő hatalmas AIDS-fertőzöttség ellenére Ázsia. Hogy mi mindenre van igény, azt csak sejteni lehet abból, hogy mi a legális. Mégis friss VÉRREL kell jelentkezni a piacon, hogy a szexipar, a szexturizmus tovább produkálhassa a hatalmas profitot. Ezt legújabban – bár nem lehetünk biztosak benne, hogy amíg ezt a cikket írjuk, nem találtak ki valami újat – fiatal lányok, nők művi, sebészi átalakításával érik el.

A háttérben természetesen emberkereskedő maffiák állnak, akik fiatal lányokat külföldre csempésznek különböző alvilági módszerekkel, és prostitúcióra kényszerítik őket. De az iszonyat csak most kezdődik. A maffiák általában nagyon fiatal, lehetőleg testileg még nem kifejlett lányokat szemelnek ki.

Mielőtt a fiatal lányt a bordélyba börtönöznék, a kések alá fektetik. A modern plasztikai sebészet módszereivel a perverz kuplerájvendégek igényeinek megfelelően alakítják ki testüket.

A mell megváltoztatása, nagyobbítása az első változtatások között van. Ezután következik a száj kivarrása. Az arc többi része sem marad érintetlen, ha a megrendelő esetleg nem elégedett az áruval. A vékony pisze orr kis fül előny– pláne Ázsiában. És az átalakítások ezzel még nem érnek véget. A szerencsétlenül jár lányra szó szerint a saját anyja sem ismer rá, a maffiák ezzel duplán be vannak biztosítva, mivel így a nő személyazonosságát végképp nem lehet se igazolni, se kideríteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top