Trend

Sztárok (nász)útközben

Mindenki másképp csinálja. Van, akinek minden lépésérõl tudunk – kell a publicitás -, van, aki titokban szeretné tartani, de nem sikerül – õ a népszerû -, és van, aki egyszerûen nem veri nagydobra.




Az első csoportba tartozik például Woody Allen, aki 1997-ben lépett frigyre a nála 35 évvel fiatalabb Soon-Yi Previnnel, történetesen saját nevelt lányával. Allen általában tartózkodik a sajtóval való találkozástól, most mégis szinte vonzotta magával a fotósokat, akiket meglepett a hirtelen jött nagy szerelem (természetesen irántuk). Miközben a fiatal házasok Párizst járták, újságírók követték őket, akikkel Allen többször szóba is elegyedett.

„Imádom ezt a várost. Az elmúlt öt évben minden Karácsonyt itt töltöttünk”. Mondta egyikünknek, majd beleegyezett, hogy a sajtó képviselői néhány bolondos fotót is készítsenek róluk, majd megkérdezte, hogy most már mehetnek-e vacsorázni. A 62 éves rendező és 27 éves mátkája Velencében kötötték össze életüket. Az anyakönyvvezető szerepét a város polgármestere töltötte be, aki szerint ez egy formális házasságkötés volt, példának okáért Soon-Yi frizuráját simán kibontva viselte. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy Woody Allen újdonsült anyósa, Mia Farrow mit szólt a frigyhez.





Madonna három évvel Allen után döntött úgy, hogy újra házasságra adja fejét, az ő nászútja is decemberre esett. Ő és férje, Guy Ritche skóciai esküvőjük után Angliába utaztak döntésük privát megünneplésére. Ott Sting 41 szobás Tudor-korabeli kastélyában szálltak meg. A Stonehenge melletti 52 holdnyi birtok olyan biztonságot nyújtott a paparazziktól, amiket egy egzotikus sziget sohasem tudott volna. A helyiek nagyot néztek, amikor meglátták a világsztár énekesnőt és nagysikerű rendező párját a karácsonyi misén, korábban pedig egy közeli kocsmában.





Az egynevű popsztárok – Madonna és Sting -valamint társaik egy középkori templomban hallgatták az éjféli misét, s a kanonok szerint egyáltalán nem különböztek a mindennapi emberektől. „Sting és neje régóta falunkban élnek, így nem voltam izgatott Madonna jelenléte miatt sem. Ő és Guy az elsők között érkeztek meg, majd miután vége lett az istentiszteletnek, mindketten gratuláltak.” A pap hozzátette, hogy senki sem zargatta őket autogramért. A Sun bulvárlap szerint az újdonsült férj és feleség a szertartás előtt egy órát eltöltött a helyi kocsmában. Az egyik törzsvendég így emlékszik: „Sting és Trudie többször beugrott eddig is, de azt soha sem gondoltuk, hogy egyszer Madonnával fogunk iszogatni.” A New York Post szerint Madonna úgy tervezi, hogy minden házassági évfordulójukon visszatér férjével megnézni azt a fát, amit közösen ültettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top