Trend

Az esküvõi frizura

Amint kiderül az esküvõ napja, rögtön deríts fel egy fodrászt is. Mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy akit találtál, kiváló a szakmában, és a referenciái is megbízhatóak.




Célszerű jónevű szakembert választani, aki a legkülönfélébb módokon képes segíteni és tanácsokat adni abban, hogyan nézzen ki hajunk az esküvő napján.

Hogyan lehetséges biztosítani a haj jó állapotát az esküvő napjára?

Állíts fel egy olyan programot, ami biztosítja, hogy éppen az esküvő napján lesz a haj a legjobb állapotban. Egy 6-8 hétig tartó rendszeres igazítás és karbantartás erős és csillogó hajat eredményez. Sose felejtsük el felvizezni a sampont, és mindig használjunk hajkondicionálót is.





Az esküvő előtt hány nappal érdemes vágatni és festetni?

Az esküvő napján semmiképpen sem tanácsos vágatni. Tervezz úgy, hogy az utolsó igazítás és a festés is körülbelül az esküvő előtt tíz nappal legyen. Ez éppen elég idő arra, hogy a megfelelő módon érvényesüljenek az esküvő napján.

Hogy rögzítsük a fejdíszt és a koszorút?

Ez a fodrász, és nem a te problémád, mégis jó, ha tudsz róla. Helyezd el a fejdíszt a kívánt helyen, majd annak minden oldalát rögzítsd a hajhoz hajtű segítségével. Inkább hajtűt használj, mint hullámcsatot, mivel az utóbbi könnyen kicsúszik. Ha mozogsz, és úgy érzed, hogy a fejdísz instabil, mindenképpen szólj a fodrásznak.





Hogyan találjam meg az esküvőmre a hozzám legközelebb álló stílust?

Ha kiválasztottad az esküvői ruhádat, mutass róla egy képet a fodrászodnak, így megbeszélhetitek azt a hajformát, ami a legmegfelelőbb kiegészítője lesz a ruhának. Ne vásárolj fejdíszt anélkül, hogy előtte nem konzultáltál a fodrászoddal. Ha az esküvői ruha a romantikus tündérmesék világát idézi meg, göndör haj és friss virágok illenek hozzá. Az egyszerű, sima, klasszikus ruhához a legjobban egyenes vonalak és egyszerű fejdísz illik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top