Trend

NIVEA body Spray – Egy spricc és más semmi

A nyári hónapokban bõrünk sebezhetõbb. A napozás, a tenger sós vize, a meleg szél, a strandolás, az uszoda klóros vize, a légkondicionáló, stb. könnyen károsíthatják a bõr külsõ hámrétegét.

A napsütés kellemes. Sajnos azonban a túlzott napozásnak kitett bőr korai és késői károsodásokat szenvedhet. Általában a rövidebb hullámhosszúságú, nagyobb energiájú UVB sugárzást tartják felelősnek a napégésért, míg a nagyobb hullámhosszúságú UVA-t a barnulásért. A visszaverődő fény megsokszorozza a kapott sugárdózist. Vízfelszínről csaknem 100%-ban, homokról, sziklafalról 25%-ban verődik vissza a fény.





A jó minőségű fényvédő készítmények ma már E-vitamint és növényi olajokat is tartalmaznak, melyek fokozzák a védőhatást. A korszerű bőrvédelem azonban nem merül ki a modern napozók használatával. A napfény szárító hatását megfelelő hidratáló krémekkel tudjuk ellensúlyozni. Nyáron azonban jobban száll a por, a faggyúmirigyek betokozódnak. Bőrünk a szennyeződés hatására olyan irritációs folyamaton megy keresztül, amelynek végeredménye a fokozottabb faggyúmirigy működés, és így bőrünk jobban zsírosodik. Tanácsunk az, hogy nyáron használjunk olyan hidratáló készítményeket, amelyek nem zsírosítják a bőrt.







Tippünk: 
próbáld ki a Nivea Body Spray-t! Csak egy szempillantás, és felüdül a bőr. A Spray frissítő, nedvességpótló hatóanyagainak és mikrofinomságú lipid-tartalmának köszönhetően intenzíven hidratálja bőröd, és rendkívül gyorsan beszívódik. Nem kell többé perceken át kenegetni magad, bőröd nem lesz zsíros fényű, csak friss és kellemes illatú!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top