Trend

Ajándékozz illatot!

A karácsony talán a legremekebb alkalom arra, hogy meglepd kedvesedet (vagy akár magadat) egy hozzá illõ parfümmel. Összegyûjtöttük a legjobb, legszebb, legcsábítóbb illatokat, válassz te is!





Bulgari: Omnia Crystalline


Az Omnia Crystalline olyan, mint egy friss csokor, melyet a kristály fénye kelt életre, s mely a tiszta nőiesség kifejezője. Jelképnek a lét ragyogó és ellenállhatatlan fényét választották; ezáltal az új kreáció kifejezi a spontán és határozott nőből áradó bájt és egyensúlyt, akinek szépségét a diszkrét érzékiség adja.







Lancôme: Hypnôse

A Hypnôse a boszorkányos nő parfümje, aki tudja, hogy bánjon csáberejével, hogy elbűvölje a férfit, akit szeret. Különleges, vaníliás-fás illat egy luxus-üvegbe zárva, melynek ívein és felületein táncot lejt a fény. A parfüm szerelmi bájitalként hat, és végtelen illatkavalkádot hagy maga mögött, így nélkülözhetetlen a csábító nő kelléktárából.






Live Jennifer Lopez


Jennifer Lopez életre kelti a tánc örömét – a legújabb LIVE JENNIFER LOPEZ „illat-érzéssel”.
Vidám, csábítóan virágos, gyümölcsös illat. Szikrázó szicíliai citrom, frissítő olasz narancs és lédús ananász illata vibrál a fejjegyben.
Zamatos ribizli söpör végig a pünkösdi rózsától és pikáns ibolyától illatos szívjegyen.
Karamell érzéki fuvallata keveredik aranyló tonkababbal és vaníliával a lüktető alapjegyben.
Szexi és élénk, akár a zenére mozgó táncos teste.


L’Instant de Guerlain
Eau de toilette

A szikrázó, mégis lágy eau de toilette a boldogság érzését hordozza magában, törékeny, fiatalos, romantikus és varázslatos. A ragyogó, könnyed illat három illatharmónia kompzíciója: citrus és zöldalma finom virágokkal és púderes illatjegyekkel.
Most karácsonyi szettben megveheted, melynek tartalma egy 50 ml edt+100 ml testápoló











Egy éjszakai különlegesség:
L’Eau d’Issey Nyugtató Éjszakai Illat


A mindig újító L’Eau d’Issey az Eau de Toilette intimebb variációját, a Nyugtató Éjszakai Illatot kínálja, mely felkészíti mind a testet, mind a lelket a pihentető, illatos éjszakára. Minden alkotórésze segít a test ellazulásában, kikapcsolódásában és az alvásra való felkészítésében:
– Az illatot a lótusz és tubarózsa jegyek gazdagítják, melyek lazító tulajdonságai javítják a közérzetet;
– Az összetételt a nyugtató kukoricavirág, rózsa és angyalgyökér víz, természetes anyagok, rózsa esszencia, rózsaszín muskátli olaja teszi ideálissá a nyugalom és ellazultság eléréséhez.






Versace Crystal Noir

Az igazi luxus-érzés ihlette illatot rejti magában ez az üveg, amely igazán méltó a benne rejlő értékekhez, hiszen teljes egészében üvegből készült, és gyémántot formáz. Az illat pedig egy gyönyörű keleti virágcsokor, maga Donatella Versace és Givaudam tervezésében.







Valentino V Absolu – A Valentino legújabb női illata


Feltűnően vörös üvege nemcsak a tekintetet vonzza, de a szívet is rabul ejti, erőt és érzékiséget sugároz. E parfüm egyszerre ünnepli a női szexualitást, élteti a nő méltóságát, hatalmát, és isteníti a belső érzékiséget, amely minden hölgyből sugárzik. A V-hez hasonlóan itt is jelen lévő illatkomponensek által kialakított alapjegyet alapvetően meghatározzák a fás és fűszeres összetevők, amelyeknek a vanília ad krémes lágyságot, a tömjén pedig kiemeli az illat misztikusságát és érzékiségét.


Carolina Herrera: 212 Sexy

Az igazán stílusos nőknek ajánljuk ezt az illatot, melynek keleties-virágos hangulata valódi csábítóvá tesz!
A karácsonyra kiadott csodás dobozokban a parfümök mellett a fürdősorozat kiegészítő termékei is megtalálhatóak, melyek egész nap érezhetővé, intenzívebbé varázsolják az illatot.






Nina Ricci: Love in Paris

Ha te is kedveled a sallangoktól mentes, nőies dolgokat, akkor ez a rafináltan visszafogott illat a te szívedbe is belophatja magát. Virágos, gyümölcsös finomság sárgabarackkal, csillagánizzsal. Ragadjon el a szerelem téged is!
A karácsonyi szettben egy testápolót és egy táskát is kapsz hozzá!




Narciso Rodriguez – For Her 
Nőies, Rejtélyes, Finom, Könnyed, Harmonikus





A For Her központi illatában meleg, napcsókolt bőrre és egy pihe-puha felhő beburkoló simaságára emlékeztető illatjegyek bontakoznak ki. Igazi titka az egyiptomi mósuszolaj, mely ősi és érzéki bájával ejt rabul. A varázslatos mósusz-kompozíció lényege a három illatjegy közötti egyensúlyban rejlik. A virágos-mézes jegy narancsvirággal és Osmanthusszal frissített, napos mósuszt fed fel. A könnyed ámbra jegyben a mósusz elvontabb hangulatba kerül, átölelő, ugyanakkor megközelíthetetlen puhasággal csábít. A mósusz fénylő, ugyanakkor megtartja a borostyán és a vanília krémes gazdagságát. A selymes fás jegy a mósusz érzéki, kirobbanó dimenzióját engedi láttatni. A vetiver nőies árnyalatot kap, míg a fás jegyek érzékisége kiemelkedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top