Trend

Victoria kollekciója meggyőzte a kritikusokat

Saját farmerkollekciója és megannyi parfüm után Victoria Beckham még nagyobb fába vágta a fejszéjét.

A múlt héten lezajlott New York-i divathéten 15 darabból álló kollekciót mutatott be Beckhamné. A kritikusok szerint a legnagyobb meglepetés az volt, hogy a Victoria által tervezett ruhák kifejezetten elegánsak.
Beckhamné a New York-i divathét elején, egy privátbemutató keretein belül mutatta be a dvb by Victoria Beckham elnevezésű vonalat. A ruhák mindegyikét testet követő sziluett, visszafogott színek jellemzik, és a nélkül nevezhetők szexinek, hogy túl merészek lennének. Ami a legfontosabb: hordhatóak. Még akkor is, ha Victoria tudat alatt is a legendás hollywoodi nullás méretűekre gondolt elsőként.

Tény, hogy Victoria nem tudott teljesen kilépni kedvenc tervezőinek hatása alól, de az ilyen kismértékű lopás is fél győzelem. Többek között Roland Mouret, Giambattista Valli, de L’Wren Scott, Versace és Dolce & Gabbana szelleme is finoman érezhető.
Első igazi kollekciójával Victoria végleg búcsút intett a show-biznisznek, és karrierje a divatvilágban folytatódik. A tervezőnő ruháihoz 2009-től juthat hozzá a nagyközönség, a legolcsóbb darabok ára 1200 dollár körül lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top