Trend

Kiderült, hogy mi az év nyári munkája

Hat héten át hátakat kell kenegetnie annak, aki megkapja az év munkáját.

Az egyik kozmetikai cég által szponzorált álláshirdetésre közel hétszázan jelentkeztek. Az előválogatást követően tízen jutottak be “2010 nyári munkájának” döntőjébe, amelyet a hét elején rendeztek meg Sables d,Olonne partjainál. Az egyéni meghallgatásokat követően a választás a 22 éves Estelle-re és a 19 éves Maksimra esett. Ők tölthetik be idén nyáron a két, “krémező” elnevezésű posztot – közölte a helyi turisztikai hivatal.

A csontkovácsnak tanuló Estelle az egészségügyi ismereteivel győzte meg a zsűrit. Emellett különös érdeklődést mutatott a tengerparti szabadidős tevékenységek és az éjszakai élet iránt. Maksim még nem döntötte el, hogy matematikus vagy labdarúgó lesz, ő elsősorban magas szintű idegennyelv-tudásával és a sport iránti szenvedélyével hódította meg az ítészeket.  

 

Kiderült, hogy mi az év nyári munkája

 

A diákok július 10. és augusztus 22. között egy, az üdülőhely strandján felállított krémezőbódéban elsősorban napozási tanácsokkal szolgálnak majd a nyaralóknak és naptejek termékmintáit osztogatják – tájékoztatott a turisztikai hivatal.

A naptejet azonban csak szigorú szabályok szerint kenhetik az érdeklődőkre: a gyerekek előnyt élveznek, de csak szüleik jelenlétében érhetnek hozzájuk a “krémezők”. A felnőtteknek pedig “minden esetleges probléma elkerülésére” csak a hátukat és az alkarjukat kenhetik be a naptejek nagykövetei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top