Trend

Slampos anyukából önbizalombomba

A 32 éves fiatal anyuka változásra vágyott. Nem félt hajat vágatni és stílust váltani. Az eredményt nézd meg te is!
Nézd meg Lakatos Márk eddig sikertörténeteit! 

Roberta határozottan lépett a szalonba, mint aki tudja, mit szeretne. Egy cseppnyi félelem és szorongás, bizonytalanság nem volt a szemében. Hosszú, fenékig érő haja fonott copfba fogva, egy egyszerű fekete nadrág, mintás blúz. Igazán semmi különös, kicsit öreges egy 32 éves fiatal anyukához. Csak a huncut szeme árulkodott. Több is lesz itt még ma, Roberta mutat nekünk valamit…

Ő a makeover (átalakító) stylistok álma. Egyszerűen azért, mert szereti a változást. Látszik rajta, hogy még nem tudja hogyan, de estére szép lesz, mert szép akar lenni. Az első beszélgetésünkkor rögtön kiderült, hogy magabiztosabb lány, mint amit ez a copfos, blúzos külső sugall. Nagyon szereti az arcát, szépnek tartja a szemét. Amióta férjhez ment, rakódtak rá a kilók, amelyektől szorgosan igyekszik megszabadulni heti háromszori zumbaedzéssel. Már sikerült 8 kilót lefaragnia, de még hátravan 15. Nem adja fel, mert ebben is hisz.

A további fotókért kattints a képre.
A további fotókért kattints a képre.

Mesterfodrászommal, Viktorral egymásra néztünk, és tudtuk: a copfnak mennie kell. Nem lesz több hátrafogott néptáncos viselet, itt az ideje a női energiák felszabadításának. Roberta egy percig sem hezitált, pedig fenékig érő haját legalább 5 éve növesztette. Viktor egy egyenes, de finoman fazonírozott frizurát ajánlott. A hajszíne szép mély gesztenyebarna, ősz hajszálnak még nyoma sincs, így a Wella gesztenyeszínű hajszínezőjével adtunk sokkal magasabb fényt a hajának. A magas fény jobban kiemeli az arca szépségét, világos szemei is sokkal jobban dominálnak, mint egy kopott hajszínnel.

A sminkmesterek bőranalízise alapján a bőre pirosodásra hajlamos, ezért csak nagyon finom, enyhe bőrtisztítókat javasoltak Robertának otthoni használatra. Kifejezetten a pirosodásra hajló bőrre fejlesztette ki a Clinique a Redness Urgent Relief terméket, amit a smink alá kentek fel a sminkmesterek, hogy szép pasztelles alapot kapjon az arca a smink előtt. A szemei hangsúlyozása volt a smink elkészítésekor is a cél, egy gyönyörű, sötétszürke árnyalattal füstös szemeket varázsoltak, amitől a ragyogó lett a tekintete.

 
Slampos anyukából önbizalommal teli királylány
 
Slampos anyukából önbizalommal teli királylány
 
Slampos anyukából önbizalommal teli királylány

A pedikűrös-manikűrös csapat kényeztetése után következett az én feladatom, Robertáról elhitetni, hogy a pluszkilókkal is tud gyönyörű, vonzó és szexis lenni. Jellegzetesen alma alakja a szerencsésebben hízó hölgyek sajátja. Az a ruha, amiben hozzánk érkezett, nagyon rossz választás volt, ugyanis pont  legszélesebb pontján vágta ketté a testét, ezzel is kihangsúlyozva derekát. A blúz ráadásul nagy is volt rá, amivel még szélesebb optikai hatása lett a felsőtestének. Tévedés azt gondolni, hogy az erősebb hölgyek akkor öltöznek jól, ha a méretüknél 2 számmal nagyobb ruhát választanak. Mi olyan ruhákat hoztunk neki, amik a derekáról, csípőjéről elveszik a hangsúlyt, hogy sokkal inkább szép dekoltázsát és nyakát hangsúlyozhassuk. Ez a rafinált esésű dupla átíveléső fekete-fehér ujjatlan fölső nagyon előnyös szabású azon hölgyeknek, akik a derekukról, csípőjükről inkább a lábukra vagy a mellükre terelnék a kíváncsi tekinteteket. Az aranyszínű nagy karika fülbevalókkal pedig még inkább gyönyörű arcát hangsúlyoztuk.
 
Roberta egy határozott, vidám szemű, ámde slampos anyukaként lépett a szalonunkba, hogy teljesen kicserélve, egy fiatal, szexi nőként távozzon tőlünk.

Néhány információ a teljesség kedvéért

Haj: Wella Professional színező
Krémek: 1-es Clarifying Lotion, Mild Soap, Superdefense Oily, Redness Urgent Relief, All About Eyees Rich (Clinique)

Ruha

1. szett:
Mango bundás csizma
Calzedonia harisnya
Mango strasszos fekete fülbevaló
Lauren Vidal fekete-szürke csíkos mellény
Triumph alakformáló body
Mango fekete hosszú ujjú pulóver

2. szett
Mango fehér blézer
Mango lakk cipő
Marks and Spencer fekete ruha
Mango strasszos gyűrű
Triumph alakformáló body

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top