Trend

Szingli anyukából sugárzó asszony

Dórát, ezt a bájos arcú, ám szomorú tekintetű hölgyet egy súlyos magánéleti válság sodorta Lakatos Márk szalonjába. Az átalakítás szinte varázslatként hatott rá, és a nap végén már ő is el merte hinni magáról: rég elfeledett önbizalmával együtt szexi énjét is visszakaphatja.

Szinte hihetetlen, de Dóra két felnőtt gyermek büszke édesanyja. Szolnokon dolgozik köztisztviselőként, és megszokott, békés életét egy gyakori jelenség dúlta fel: férje elhagyta egy fiatalabb hölgy kedvéért. A történtek nagyon megviselték Dórát, önbizalma romokban hevert és nőiességét megalázottnak érezte. A szalonba egy félénk, bizonytalan asszony érkezett, előlünk azonban még az egyhangú öltözék sem tudta eltakarni az izgalmas és varázslatos nőt.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A bob régi elitkörökben igazi sikkes frizura volt, rögtön tudtam, hogy számunkra szintén ideális lesz. Ez a ma is modern és szexi fazon megemeli és dúsabbá teszi a hajat, valamint kiválóan ellensúlyozza a szögletes arcot. A féloldalas frufru tovább finomítja a vonásokat, és kiemeli Dóra gyönyörű, zöldesbarna szemét. Kedves fodrászbarátom, Nagy Viktor kicsit világosított is a hajszínen, választásunk erre az élénk, mézszőke árnyalatra esett. Ez a szín amúgy minden Dórához hasonló, nyár típusú nőnek jól áll.

A nyár alaptípusú hölgyek bőrszíne világos, rózsaszínes vagy sárgás bézs, hajuk színe általában szőkés, enyhén vöröses árnyalattal. Szemük színe a kéken, kékesszürkén át a szürkészöldig változhat, melyet remekül hangsúlyoz egy dögös, füstös szemhéjsatír.

A tökéletes hajszín és fazon megtalálása után nem okozott gondot Dóra finom, natúr sminkjének elkészítése sem, arcbőre ugyanis normál, nagyon kevés ránccal. A Clinique sminkmesterei mindössze egy enyhe ránctalanítót használtak a tonizálás után, majd egészen diszkrét nappali make up-ot varázsoltak Dóra kislányosan bájos arcára.

Dóra homokóraalkatát még a huszonévesek is megirigyelhetnék, ám ő ezt eddig gondosan elrejtette. A manikűrös és a pedikűrös kényeztetése után én következtem, nem kisebb célkitűzéssel, mint hogy előhozzam belőle a szexi, magabiztos nőt. Dóra öltöztetése nem volt nehéz feladat: a decens, fekete-fehér összeállítás éppolyan remekül mutatott rajta, mint a vagány bőrdzsekivel feldobott miniruha. Színekben a nyár típushoz illő hidegebb, pasztelles árnyalatokat kerestem, nagyon jól állt neki ez zöldes árnyalatú sál vagy az ezüstösen csillogó ékszerek.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A nagy átalakulás végeztével Dóra mintha teljesen kicserélődött volna, és ezalatt nem csak a külsejét értem. Az önbecsülésében megtiport asszony helyett immár egy merész, talpig szexi nő állt a fényképezőgép elé. És hogy erre mi a bizonyíték? Azt hiszem, a fotók önmagukért beszélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top