Trend

Decens üzletasszonyból szuperdögös nő

Lakatos Márk ezúttal a mindig elfoglalt Anitának mutatta meg, hogyan tud egyszerre a munkahelyi elvárásoknak megfelelően, ugyanakkor szexisen öltözködni. Nézd meg az eredményt!
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

Németh Anita 37 éves, korábban ingatlanértékesítéssel foglalkozott, most egy optikai hálózat kereskedelmi vezetője. Munkaköre megköveteli az elegáns, ámde kicsit egyhangú öltözködést, legtöbbször fekete, fehér és kék színű holmikat visel. Civilben viszont vérbeli nő, akit érdekel a divat, szereti a különleges ruhákat és az élénk színeket.

Sötétkék farmerben és egy csónaknyakú, fekete felsőben érkezett hozzánk. A kis tülldísz a blúzán sejtette velünk, olyan nővel van dolgunk, aki előszeretettel figyel az apró részletekre is. Beszélgetésünk közben kiderült, ruha- és színválasztásai többnyire jók, ezért ezúttal a dolgom csak egy kis stílusfinomítás volt. Szerettem volna megmutatni neki azt, hogyan lehet egy hagyományos üzleti viseletben is kitűnni a tömegből.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Elsőként Anita hajával kezdtük. Enyhén sárgás tónusú bőre miatt sötétszőke hajszíne kicsit sápadttá tette. A világos árnyalat viszont jól áll neki, így maradtunk a szőkénél – annak viszont egy jóval hamvasabb árnyalatánál. Az állig érő, tépett fazon szépen kiemeli Anita arcformáját, a bolondos frufru pedig a szép szemeit. Csajok, ezt a frizurát bátran merem ajánlani mindenkinek, aki reggelente nem akar sok időt tölteni a tükör előtt! Szárítás előtt használjatok egy kis volumennövelő habot, ez szép dússá teszi majd a hajat. Ha megszáradt, elég csak az ujjaitokkal átborzolni, és máris kész a vagány frizura.

Anita arcbőre szép állapotú, koránál kevesebb mimikai ránccal, ezt állapították meg a Clinique szakemberei. A bőrtömörség megőrzéséhez szükség van megfelelő hidratálásra és persze ráncmegelőzésre. A Clinique Superdefense SPF 25 arckrém mindkettőt egyszerre tudja: a gazdag hatóanyagú hidratáló átfogó védelmet nyújt a stressz, a napsugárzás vagy a légszennyezés bőrkárosító hatásai ellen. Természetes hatású sminket kértem a sminkmesterektől, olyat, ami üdévé és frissé teszi Anita bájos arcát. A lágy rózsaszín szemhéjpúder és a szürke szemceruza szépen kiemelik a kékesszürke szemét, az orcákra egy kis barackszín pirosító került, az ajkakra pedig egy kis csillogó gyöngyházfényű szájfény.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A nyár típusú hölgyeknek – pont mint Anitának – a bőrszíne többnyire világos, szemük kék, kékesszürke, zöld vagy szürkészöld. Érdemes egy kicsit rádolgozniuk a természetre, hogy ne hassanak színtelennek. Erre remek megoldás a hajfestés, a tudatos smink és az öltözködés. A világos, hűvösen árnyalt pasztellszínek előnyösek számukra, mint például a babakék, a törtfehér, a hamuszürke vagy a citromsárga. Anita a munkája miatt legtöbbször elegánsan öltözik, ezért olyan ruhákat próbáltam mutatni neki, amiket nyugodtan viselhet munka közben, de azon kívül is. Ez a csinos Mark and Spencer kosztüm a fehér inggel nagyon mutatós és szupernőies. A finom ezüstlánc nem kihívó módon tereli a dekoltázsra a figyelmet, a bordó cipő pedig igazán különlegessé teszi az egész megjelenést. Másodiknak ezt az izgalmas, flitterekkel díszített fekete Mango ruhát választottam. Anitának nagyon szép, formás lábai vannak, amiket ez a rövid ruha még inkább kihangsúlyoz. A fekete harisnyával és cipővel az egész nagyon elegáns hatást kelt, ezért nyugodtan felveheti, akár privát esti programról, akár üzleti ebédről legyen szó. A harmadik szett nagyon vagányra sikerült, nemde? A fekete Max Mara ruha fölé ráadtam ezt a dögös bőrdzsekit és egy gyönyörű, mintás sálat is választottam hozzá. Az úgynevezett nude (testszínű) tűsarkú tovább nyújtja Anita amúgy is hosszú, karcsú lábait. Éppen így kell kinéznie egy elegáns, de mégis szexi üzletasszonynak!

1. szett

Mark and Spencer kosztüm
Fehér Mango ing
Bordó Mango tűsarkú cipő
Lauren Vidal nyaklánc

2. szett

Flitteres fekete Mango ruha
Marks and Spencer cipő

3. szett

Fekete Mango dzseki
Fekete Max Mara ruha
Diana von Fürstenberg mintás sál
Calzedonia harisnya
Mango cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top