Trend

Ciprusról a vörös szőnyegre, avagy egy tündöklő díva

Erika mindig Marilyn Monroe-hoz szerette hasonlítani magát, Lakatos Márk pedig tényleg kihozta belőle a hollywoodi csillogást. Nézd meg te is, miként!

Az 56 éves Flourentzou Erika aztán vagány nő a javából! Három évig Cipruson élt, beutazta a nagyvilágot, végül a honvágya hazahozta. Lételeme a mozgás, imád táncolni, különösen rock and rollt, magas copffal és jó pörgős szoknyában. Marilyn Erika nagy kedvence, nem véletlenül hordott évek óta szőke hajat és vörös rúzst. Ám hiába magyaráztam neki, hogy Marilynnek rövid haja volt és azt sütötte be, csak nem akart belemenni egy rövidebb frizurába. Nagyon furcsa dolog amúgy, ahogy az emberek a hajukhoz ragaszkodnak. Azt gondolják talán, hogy az megváltoztathatatlan, míg a sminket lemosod, a ruhát leveszed, a hajat viselned kell egészen addig, amíg meg nem nő vagy fodrászhoz nem mész újra. Hosszú, mintegy kétórás meccsünk volt, de csak sikerült kialakítanunk egy olyan fazont, ami neki is tetszett. A hajszínen frissítettünk, igazi hollywoodi szőkét kértem a fodrászoktól; a Wella Koleston Perfect befedi az ősz hajszálakat és igéző árnyalatot eredményez.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A Clinique sminkmesterei először bőrápolással kezdtek. Erika arca időnként hajlamos a kipirosodásra, a Redness Solution termékcsaládot pont az ilyen bőr igényeire fejlesztették ki. A hollywoodi haj után jöhetett a klasszikus hollywoodi smink, jó erős fekete szemhéjtus, hatalmas pillák, és persze az elmaradhatatlan vörös ajkak.

Erika öltöztetése izgalmas játék volt. A formás lábait hangsúlyozni, a hasát picit takarni kell, ezt tartottam szem előtt a ruhaválasztásnál. Elsőként ezt a dögös fekete Lauren Vidal ruhát adtam rá, ami igazi dívás megjelenést kölcsönzött neki. A barna öv rafináltan karcsúsítja a derekat, és a gyönyörű Dolce&Gabbana cipő pedig még tovább nyújtja az amúgy is hosszú lábakat. Az összhatásba még egy kis ízléses dekoltázs is belefért, amit a virágos nyaklánc még inkább kiemelt. Ugyan Erika sokáig hitetlenkedett, de még ebből a hosszúságból is lehet egy szuper kis kontyot csinálni. A lezserül feltűzött hajhoz egy sötétbarna egyberuhát választottam, a mellrész finom ráncolása és a V-kivágás a felsőtestre irányítja a figyelmet. A szetthez egy nagyon eredeti fűzős cipő jár, ami vagánnyá teszi az egész kinézetet. Ezt még Marilyn is megirigyelné!

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

 
1. szett

Ruha – Lauren Vidal
Harisnya – Calzedonia
Cipő – Dolce&Gabbana
Nyaklánc – Stradivarius

2. szett

Ruha – Lauren Vidal
Harisnya – Calzedonia
Cipő – Stradivarius
Karkötő – Stradivarius
Nyaklánc – Stradivarius

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top