Trend

Ördög Nóri a Solutions-t választotta!

Ideje leráznod a téli zsibbadtságot és felébreszteni a benned rejlő szépséget!

Az AVON Solutions termékcsalád különlegessége, hogy a természet erejét ötvözi a tudomány eredményeivel. Az AVON kutatással és fejlesztéssel foglalkozó bőrspecialistáinak sikerült néhány természetben fellelhető alapanyag erejét megnövelniük, egy olyan bőrápolási módszer érdekében, amely a bőr egészségét és szépségét egyaránt javíthatja. Az így létrehozott Solutions termékcsalád azonnal felkeltette Ördög Nóri figyelmét is, aki már meg is találta a hozzá leginkább illő krémet! A paradicsommag energizáló hatására épülő Beautiful Hydration-t.

Ördög Nóri a Solutions-t választotta!

Természetesen az AVON szakemberei tisztában vannak vele, hogy a krémeknek minden bőrtípus és életkor esetén más és más kívánalmaknak kell megfelelniük. Ezért is alakítottak ki több hatékony formulát. A Sensitive Botanical például a moharózsa erejével frissíti fel az érzékeny bőrt. A krémben található kalcium és antioxidánsok friss és fiatalos megjelenést kölcsönözhet a bőrnek, ráadásul a készítmény tartósítószer-, színező- és illatanyag-mentes. A Complete Balance viszont a teacserje levelének és gazdag ásványianyag-tartalmának (pl. cink) köszönhetően hozza egyensúlyba a helyenként száraz, más részeken viszont zsíros bőrt.

Ördög Nóri a Solutions-t választotta!

Az idősebb korosztály az első ráncok elhalványítására a magnéziumtartalmú Youth Minerals-t használhatja rendszeresen, amely a kollagén- és elasztintermelésre is jótékony hatással van. A bőr elveszett feszességét pedig az Ageless Accolade pótolhatja. Utóbbi a közismerten gyönyörű hibiszkuszvirág segítségével őrzi meg szépséget, és növeli a bőr nedvességtartalmát. Akinek pedig egyenetlen tónusú vagy elszíneződött a bőre, annak a fekete eper kivonattal készült Perfect Tone az ideális választás. Hiszen magas antioxidáns-tartalmával (pl. A-vitamin) ragyogóbbá teheti a bőrt, miközben az elszíneződéseket is elhalványítja.

Ördög Nóri a Solutions-t választotta!

Ha Te is szívesen kipróbálnál egy hatékony újdonságot a régi arckrémed helyett, most kedvezményesen válthatsz, ugyanis az AVON Solutions krémek már 969 Ft-tól (ajánlott fogyasztói ár) kaphatók április 12. és május 2. között. Keresd fel minél előbb AVON tanácsadódat, és lépj Ördög Nóri nyomába!

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top