Trend

A nagy átalakulás Lakatos Márkkal – a kulisszák mögött jártunk

Ha egy olyan régi márka, mint a NIVEA, és Lakatos Márk összefognak, abból csak valami jó sülhet ki. És így is lett. Három szerencsés nő kapott új külsőt és életre szóló élményt egy tavaszi szombaton.

Aki került már Lakatos Márk kezei közé, az tudja, hogy nincs mitől tartania, ha utálja a kockásat, nem kell felvennie, és ha azt mondja, hogy nem kell a rövid haj, akkor maximum pár centit csapnak le a végéből. Persze ha a mester úgy látja, hogy a drasztikus változás indokolt, akkor előveszi kellően megnyerő stílusát és rábeszéli a delikvenst a „beavatkozásra”. Ezen a szombati napon azonban nem volt szükség arra bizonyos rábeszélőkére. A NIVEA Q10 játékának három győztese Anett, Dia és Viktória reggel 9-kor még nem tudták, mire vállalkoztak.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre.

Egy fotózás a régi ruhákban, és máris búcsúzhattak a régi énjüktől. Márk és szakértő csapata mindhármuknak más és más külsőt álmodott meg, a cél pedig mindhárom esetben ugyanaz volt. Meghökkenteni a családot és a barátokat. A NIVEA persze figyelt arra is, hogy ne csak hajvágás és manikűr szerepeljen a „gyötrelmek” között, Q10-arckezeléssel próbáltak meg –10 évet adni ajándékba a nyerteseknek.

A rettegés foka és az enyhülés

Az mindhárom csajban közös volt, hogy nagyon féltek, nem akartak ijesztő változást, csak valahogy megújulni. Nem tudták, mire vállalkoznak. Így amikor Márk a félszeg Diának azt mondta, hogy a hajad vizslaszínű lesz, a lány kétségbeesésében majdnem feladta. Viktóriát pedig hajvágással ijesztgették. Talán csak a mindig mosolygós Anett volt bizakodó, amikor beült a fodrász székébe. Aztán a pihentető Q10 arckezelésről már mindhárman úgy érkeztek vissza, mintha kicserélték volna őket. Bátran vállalták a hajfestést, a hajvágást és még Dia sem tűnt halálra rémültnek, amikor kimondták az ítéletet a szemöldökére: át kell festeni.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre.

Mi pedig csak ültünk és csodálkoztunk. Tudtuk, hogy Márk hogyan dolgozik, de átalakítást most először láttunk testközelről. Nem hittük volna, hogy a csapat csupa olyan stylistból, fodrászból, sminkesből és még számos segítőből áll, akik szakképzett pszichológusként viselkednek a sokszor kétségbeesett kliensekkel. Az órák teltek, és a három csaj egyre bátrabban és egyre több önbizalommal sétálgatott a szalonban.

A végeredmény

Anett kicsit fáradt anyukaként érkezett, és dögös csajként távozott. Márk csupa olyan ruhát adott rá, ami kiemeli a vékony bokáját, és közben kényelmes is. Hiszen egy anyuka nem rohangálhat az alig egyéves gyerek után szoros cuccokban. A vagány rövid frizurát csak megmossa és kész is, nem kell órákat töltenie a tükör előtt ahhoz, hogy formába hozza magát. Az új vöröses árnyalat a hajában pedig kiemeli égkék szemeit.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre.

Dia szinte láthatatlan volt, amikor megérkezett. Ezért Márknak nemcsak arról kellett meggyőznie, hogy jól fog neki állni a vizslavörös haj, hanem arról is, hogy igazán jó csaj. Az új szexi vörös hajszín többé nem engedi titkolózni, a bő zsákszerű ruhák helyett pedig olyan fazonokat kell ezentúl viselnie, amelyek kiemelik a derekát és nőies alakját.

Viktória egyetlen dolgot nem akart, mégpedig azt, hogy kivasalják a haját. Miért is tették volna, ha valakinek magától hullámos a haja, ráadásul könnyen kordában tartható, akkor kár lenne elrontani, csak kicsit rendbe kellett szedni a rakoncátlan fürtöket. A végéből levágtak egy keveset, majd kicsit átszínezték Viktória haját. A kényelmes, már-már fiús ruhákat pedig száműzték a ruhatárából. Csupa szexi, kacér és vagány ruha került a lányra, aki a végére maga is elhitte, hogy legalább annyira dögös vörös, mint Julia Roberts.

A nagy átalakulás Lakatos Márkkal – a kulisszák mögött jártunk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top