Trend

Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világát

Az Ayurvéda igazi története a védikus időben kezdődött, több, mint 5000 évvel ezelőtt. Az Ayurveda két szanszkrit szóból tevődik össze: Ayus és Véda, ahol az Ayus jelentése "élet" illetve "egészség", a Véda szó jelentése pedig "tudni".

Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világátAz Ayurvéda európai fordítása: orvostudomány, azaz az életről szóló tudás, vagyis „a hosszú és egészséges élet tudománya”.

Az Ayurvéda egy olyan átfogó életmódrendszer, amely az ember testi-lelki állapotával, valamint a világegyetemhez való viszonyával is foglalkozik. Egyben ez a legősibb, holisztikus szemléletű természetgyógyászati módszer is.

Az ayurvédikus gyógyszerek kizárólag természetes alapanyagokból állnak. Elsősorban gyógynövényekből készítik őket, de használnak állati termékeket, ásványokat, fémeket, sőt, drágaköveket is.

Az ayurvédikus hagyományok filozófiája három pontba összefoglalva annyit tesz, hogy a jó közérzet a három belső életenergia egyensúlyából fakad,ami a dosha.

Ez a három dosha pedig a Kapha, azaz Nyugalom, a Pitta, azaz Szenvedély, és a Vata, azaz Képzelet. Minden emberben megtalálható mind a három dosha, de egy közülük az uralkodó.

Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világát

 

Palmolive Ayurituel

Fedezze fel a nyugalmat és a belső harmóniát a Palmolive Ayuritual tusfürdővel. Az ősi indiai Ayurvédikus hagyományok világa ihlette, értékes formulája kivételes összetevőkkel gazdagított, finom, indiai ihletésű illatokkal van átitatva. Engedje, hogy a Palmolive Ayurituel egy új érzéki élményben részesítse!

Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világátA három variáns három fürdőzési rituálét alakít ki:

  • Élénkítő rituálé: Palmolive Ayurituel Energy variáns, indiai szantálfa és gyömbér kivonattal gazdagított formulája feltölti érzékeit és egy új, érzéki élményekkel teli világba kalauzolja.
  • Nyugtató rituálé: Palmolive Ayuriuel Joyous variáns, indiai eperfa és lótuszvirág kivonattal gazdagított formulája kényezteti érzékeit és egy új, érzéki élményekkel teli világba kalauzolja.
  • Hűsítő rituálé: Palmolive Ayurituel Tranquility variáns, indiai nem fa és pacsuli kivonatokkal gazdagított formulája nyugtatja érzékeit és egy új érzéki élményekkel teli világba kalauzolja.

 

További információk!

 

Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top