Trend

Milyen frissítők lapuljanak a táskádban nyáron?

Milyen egy komplett táska kánikulaszezonban? Mi az, ami a legfontosabb sminkszereid mellett garantáltan hiányozni fog, ha véletlenül otthon felejted? Összeszedtük a nyári szezon legfontosabb kellékeit.

Milyen frissítők lapuljanak a táskádban nyáron? A legtöbb nyári táska kozmetikai főszereplője a sminktermékek közül kerül ki, pedig a jó alapozó, korrektor, vagy éppen szájfény mellett számos kánikulai segédeszköznek is helye van ott, például a frissítőkendőknek. Ma már rengeteg kozmetikai gyártó kínál praktikus, visszazárható csomagolásban nedves törlőkendőket. Az illatosított, vékony tisztítólapokat szerencsére kisebb zacskós verzióban is megvásárolhatjuk, így a szerényebb méretű táskákban is könnyedén elférnek. Előnyük, hogy segítségükkel napközben is másodpercek alatt megtisztíthatjuk bőrünket az izzadságtól, felfrissülhetünk, egyúttal megfelelően tiszta terepet biztosítunk ezzel az újabb izzadsággátló művelethez.

A táskában lapuló S. O. S. frissítőszerek közül az egyik legfontosabb éppen a dezodor, amiből természetesen szintén vásárolhatunk kisebb, „utazó” méretűt. Ha nem retiküllel vágunk neki a napnak, hanem kényelmes, méretes táska lóg a vállunkon, kedvenc normál méretű stiftünk, vagy spray-nk is helyet kaphat benne.

Évek óta kaphatóak már, és egyre többen felfedezzük az arcpermet előnyeit is. Az ásványvízalapú arcpermeteket ma már gyógyszertárban is megkaphatod, ezek többnyire természetes antioxidánsok, és nem tartalmaznak tartósítószert. Bár nem éppen helytakarékos (alakra, méretre leginkább a spray-k flakonjához hasonlít), hihetetlenül felüdíti a nagy melegben gyorsan száradó bőröd, nyugtat és csillapít. 

A kozmetikai forradalom és a légkondicionálók korában, különösen fülledt melegben életmentő lehet a táskában egy legyező is. A nagy múltra visszatekintő hűsítő eszközök csak a koruk miatt tűnhetnek elavultnak, funkciójukat tekintve biztosan nem. Ráadásul sokkal hasznosabbak és praktikusabbak egy hirtelen előkapott műsorújságnál vagy szórólapnál.

Hogyan lesz Hámori Gabriella színésznő üde és magabiztos?

Hámori Gabriella: „Az utóbbi időben egy kicsit életformát váltottam, és most már teljes mértékben át tudom érezni annak az üzletasszonynak a helyzetét, akinek vadidegen emberekkel kell találkoznia, és pillanatokon belül kell jó benyomást keltenie. Egyszerűen alap, hogy ott legyen a táskánkban egy finom, diszkrét illatú Dove dezodor, mert hihetetlen biztonságérzetet ad a tudat, hogy nem történhet semmi baj, nincs kínos pillanat!” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top