Trend

Válaszd ki a számodra legfinomabb illatú tusfürdőt!

Nem csak a parfümválasztásnál fontos a hozzánk passzoló aromák megtalálása, hiszen a tusfürdő legalább ilyen hű társunk a mindennapokban. Lássuk, milyen illattípusokból választhatunk!

Virágos és romantikus

Az egyik legnépszerűbb illatválasztás a boltok polcain, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a nők nagy része rajong a virágokért. Főleg romantikus típusok kedvence, akik lefekvéskor vagy ébredéskor is szívesen kényeztetik magukat a zuhany alatt rózsa-, magnólia-, orgona-, gardénia- vagy levendulaillattal.

Válaszd ki a számodra legfinomabb illatú tusfürdőt!

Egzotikus és buja

Izgató, gazdag és nőies illat. Ha azt akarod, hogy kedvesed figyelme is azonnal rád terelődjön, vagy éppen új lovag van a láthatáron és randira készülsz, akkor is jó választás. Legyen az enyhén fűszeres, vagy vaníliás, fahéj- és szegfűszegillatú, igazi dívának érezheted magad, míg ilyen illat leng körül.

Gyümölcsös és finom

A sportosabb, lendületesebb típusok kedvelt választása, akiknek fontos, hogy friss, gyümölcsös jegyek kísérjék napjaikat. Díszítse alma, őszibarack, dinnye, cseresznye vagy eper az ízlésed szerint kiválasztott tusfürdőt, biztos, hogy üdítő érzés lesz kedvenc gyümölcsödben megmártózni.

Édesszájúaknak és ínyenceknek

Szereted a finomságokat, és nem csak a tányérodon? Akkor az édes illatú különlegességek neked valók: a mandula, kókusztej, mogyoró, fahéjas sütemény, krémes sütőtök vagy pillecukor.

Zöld és friss

A zöld illatok, bár szintén sportosak, de elegánsabbak a gyümölcsöseknél. Azoknak való, akiknek fontos, hogy friss, mégis különleges, „füves jellegű” illatú legyen a tusfürdőjük.
 

Vajon milyen tusfürdőt használ Hámori Gabriella színésznő?

Hámori Gabriella: Dove tusfürdőt használok, és hogy éppen melyiket, azt a bőrtípusom mellett az adott napszak is meghatározza. Ha éjszakába nyúlik egy forgatás, vagy sokáig bent kell maradnom a színházban, akkor a nyugtató illatú tusfürdőket részesítem előnyben. Reggel viszont a citromfű, az uborka vagy a japán cseresznyevirág illata frissít fel. Erre és a bögre teára öt perc alatt reagál a szervezetem, és indulhat a nap, energiával telve, pörgősen, vidáman!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top