Trend

Halle Berry, a DEICHMANN sztárja

A 2012-es tavaszi-nyári szezon óta az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry a DEICHMANN prémium márka, a 5th Avenue arca. Kollekcióját az "I love these shoes" vallomással népszerűsíti. Halle Berry 5th Avenue kollekciójában a 2013-as tavaszi-nyári szezonban 40 modellt találunk.

Halle Berry, a DEICHMANN sztárjaMinden modell kiváló minőségű bőrből készült, az áruk 7.990 és 12.900 forint között mozog.  A modellek között található trendi peep-toe, szexi balerina és wedge, elbűvölő magas sarkú cipő, szling és szandál. Hozzáillő táskák teszik teljessé a kollekciót. Nem csoda, hogy Halle Berry mindent elfelejt maga körül és cipői lesznek a főszereplők. Lessünk el néhány tippet a bájos színésznőtől, hiszen így az idei tavaszi-nyári szezon trendjéről első kézből értesülhetünk.
Nőies és stílusos: a laza, hosszú, ujjatlan felső és az erőteljes lazactónusú, szűk, hajtásos nadrág kombinációjához Halle Berry például parafa éktalpú, szexi szling peep-toe-t visel harmonizáló színekben.  Ezek a modellek vagy akár a zárt változatok kis peep-toe-val jól illenek a szellős nyári ruhákhoz, amelyek épp a térd fölé érnek és játékosan simogatják a lábat.  

Halle Berry jelmondata a mindennapi városi öltözködésben a laza elegancia: a világos bézs pasztell tónusú, könnyű nadrágkosztümhöz például világoskék, platós, részben bevont parafa éktalpú peep-toe-t visel.  Az összeállításhoz egy nagy, bézs velúrbőr táskát választott, amelybe tényleg minden belefér.

Nagyon kifinomult, és abszolút nőies – sugallja a fehér rövidnadrág és a sportos, hosszú bézs blúz laza kombinációja, ami a kényelmet sugallja. Ehhez türkiz balerina a legjobb választás, strasszköves kirakással az orr részen. Ezt az öltözéket a színésznő forró nyári napokon szívesen egészíti ki akár egy könnyű szandállal is.

Bármelyik összeállításból merítünk ihletet, az biztos, hogy nincs rossz választás. Legyen szó városi sétáról, tengerparti andalgásról vagy egy esti partiról, a kényelmes és kiváló minőségi bőrből készült tavaszi és nyári cipőkkel mindig a legjobbat hozhatjuk ki magunkból.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top