Trend

Őszi feltöltődés a Premier Outletben

Egyre hidegebb van, rövidülnek a nappalok és pihenésre is kevesebb idő jut. A közeledő tél óriási kihívás a szervezetnek, ezért érdemes készülnünk rá, fitten és meleg ruhákkal várni, megerősíteni immunrendszerünket. Erre remek alkalom a Premier Outlet Center Szépség és Egészség Napok rendezvénye október 12-én és 13-án, ahol minden együtt lesz az alapos őszi feltöltődéshez. Egy teljes hétvégén át ingyenes szépségkezelések, egészségügyi szűrővizsgálatok, ínycsiklandó bioélelmiszerek, családi edzés és ökojátszóház várja a felnőtteket és a gyermekeket.

Őszi feltöltődés a Premier Outletben

Aki az őszi sminktrendekre kíváncsi, a szépségsarokban kipróbálhatja a 100%-ban ásványi alapanyagokból készült szemfestékeket és rúzsokat, a legteltebb őszi színekben. A fiatalodni vágyókat sejtregeneráló oxigénterápiás arckezeléssel várják, de a manikűrünket is megújíthatjuk a legmodernebb géllakkozással.  Ha pedig elfáradnánk shoppingolás közben, megpihenhetünk a masszőrök kezei alatt, de ha inkább még több aktivitásra vágyunk, nevezzünk be a rendezvény házigazdái, Rubint Réka és Schobert Norbert közös családi edzésére, szombaton 14.00 órától.

A szépségprogramok mellett az egészségmegőrzés is előtérbe kerül az októberi hétvégén Biatorbágyon: ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokra lehet jelentkezni, amelyeket szakemberek segítenek kiértékelni. Az egészséges táplálkozásban segít a biopiac, ahol adalékanyag- és tartósítószer-mentes fűszereket, egészséges gyümölcsleveket, teát, lekvárt és kézműves csokoládét, találhatunk, hogy a legjobb minőség jusson el a konyhánkba.

És ha már mindent tudunk a természetes szépségápolásról, és tájékozódtunk az egészséges életmód legújabb vívmányairól, érdemes a testünknek külső védelmet is biztosítani, és beszerezni a melegebb ruhadarabokat. A Premier Outlet Centerben állandó 30-70%-os kedvezménnyel, a belvárosi üzletek árának töredékéért felújíthatjuk őszi ruhatárunkat, miközben a gyerekek az ökojátszóházban üthetik el az időt vagy a nekik szervezett programokon szerezhetnek új barátokat.

Lehet ennél jobb hétvégi program?


Bővebb információ hamarosan a honlapon és a Facebook Oldalon.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top