Trend

Divatmárkák vonulnak ki Magyarországról

Bezárnak a természetes alapanyagokból készült ruháiról ismert Jackpot női és Cottonfield férfi márkákat árusító magyarországi üzletek.

Miután a dán anyacég eladta a Jackpot női és a Cottonfield férfi ruházati márkáit, az ezeket árusító magyarországi üzletek is fokozatosan bezárnak, a boltokat működtető cég megszűnik – írja a Napi.hu.

A brandek új dán tulajdonosa, az egyik vezető dán szupermarketlánc, a Coop Danmark A/S csak Skandináviában viszi tovább saját hálózatában az értékesítést. Így a többi országban bezárnak a Jackpot és Cottonfield ruházati boltok, a magyarok várhatóan 2014. első felében.

Forrás: Jackpot & Cottonfield Facebook-oldala
Forrás: Jackpot & Cottonfield Facebook-oldala

A természetes alapanyagokból készült, kényelmes és minőségi ruháiról ismert Jackpot és Cottonfield márkákat forgalmazó IC Companys Hungary Kft. 1997 májusában kezdte meg működését. A magyar leányvállalat 2012-ben bezárta a Váci utcai Jackpot/Cottonfield üzletét, jelenleg 5 egységet üzemeltet (a Mammut, a Westend, a MOM, az Allee bevásárlóközpontokban, és jelen van a biatorbágyi Premier Outlets Centerben).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top