Trend

Őszi hódítás – a stílus a részletekben rejlik

A természetes színek, a természet ihlette minták és kiegészítők bolondítják meg a 2013-as őszi szetteket. A modern és klasszikus elemek kombinálása nagyszerű lehetőség egyéniségünk kifejezésére, hogy igazán hódítóak legyünk. Az AsiaCenterben vásárolva bemutatjuk, hogyan lehetünk akkor is vonzók, ha az őszi hűvös időben állig felöltözünk; mert a ruha teszi csak igazán kívánatossá a nőt, és nem annak hiánya.

Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlikSzínek tekintetében az őszi falevelek árnyalatai, a mustárbarna, a téglavörös és a földszínek harmonizálnak leginkább a természettel, amelyet egy térd felett érő szoknya és egy dögös tűsarok emelhet ki.

Mindennapi utcai viseletre egy lapos félcsizma szűk farmerral kényelmes és praktikus, amit izgalmas felsővel bolondíthatunk meg. A modern és etnós minták továbbra is divatban maradnak.

Az AsiaCenter stylistja szerint az elegáns fekete most is sláger, a tél előfutára pedig a természetes és jeges hatású fehér, amit leginkább kötött pulóverként vagy szőrmeként érdemes viselni.

Vadító nőiesség a város dzsungelében

Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlikAz enyhe időjárásnak hála, ma még a Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlikszekrényben maradhatnak a pufi nagykabátok, helyettük karcsúsított kiskabátok, szőrmés bolerók, nőies pulóverek, állatmintás kiegészítők és színes kendők tartják melegen és csinosan a hölgyeket.

A szezon slágerei a merész állatminták és műszőrmék, amelyekkel különleges kombinációkat hozhatunk létre.

Egy kis prém a nyakon vagy a szegélyeken olyan vadítóvá tesz, hogy viselőjük egyetlen vadász figyelmét sem kerüli majd el.

Kerüljük viszont a túlzásokat! A miniszoknya vagy a mély dekoltázs elrontja a titokzatosságot. A szettek izgalmát most a nőies, alakot követő vonalak adják meg, a harmonikus színek és a fantáziadús kiegészítők irányítják a figyelmet oda, ahová szeretnénk.

A csinos, magas hölgyek hangsúlyozzák lábuk szépségét hosszú csizmával, ami a leghidegebb időben is ideális és szexi viselet, kiváló kiegészítője egy combközépig érő szoknyának. Az AsiaCenterben számos fazon közül válogathatunk igazán kedvező áron, így marad keret még néhány kiegészítőre és ékszerre is.Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlik

Ha pedig már hűvösek a nappalok is, szerezzünk be egy klasszikus kabátot. A szövet és a gyapjú ugyanolyan meleg, mint egy pufi kabát, de sokkal nőiesebb. A karcsúsítás, vagy egy lazán átkötött öv kötelező akkor, ha szoknyával vagy szűk nadrággal hódítunk.

Kaphatók variálható nyakmegoldású fazonok is, amit felcsatolható prémmel dobhatunk fel, de le is hajthatjuk enyhébb időben – akár vékony selyemsállal színesítve, alakítva az aktuális hangulatunkhoz. 

Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlikParty girl

A fiatalos irányvonalat idén ősszel továbbviszik a szegecses megoldások, a csizmákon és öveken csillogó fémes betétek – mondja a stylist.

Az éjszakában a lazaság hódít, egy szűk koptatott farmert csajos tűsarokkal szexisen is viselhetünk, de egy lapos talpú, szegecses csizmában és köves kiegészítőkkel kényelmesen, mégis ragyogva táncolhatjuk át az éjszakát.

 

 

Az AsiaCenter őszi-téli katalógusa online is elérhető.

Őszi hódítás - a stílus a részletekben rejlik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top