Trend

Nyerd vissza vásárlásod értékét a Hungaroton Zeneáruházban!

60 év 10 000 albuma, több mint 120 000 trackje, a legnagyobb magyar klasszikus és könnyűzenei előadók, veszteségmentes formátum, ajándékküldés lehetősége és egy karácsonyi nyereményjáték vár a Hungaroton Zeneáruházban!

Nyerd vissza vásárlásod értékét a Hungaroton Zeneáruházban!

A 2010-ben a digitális zeneletöltés piacára lépett Hungaroton a következő évben indította el saját áruházát, mely mára a több mint 10 000 albumával a legjelentősebb magyar komoly- és popzenei szereplők otthonává vált: a klasszikus zenét többek között Bartók Béla, Kodály Zoltán, Fischer Annie és Kocsis Zoltán képviseli, míg a könnyűzene és humor műfajában olyan maradandó sztárok életműve koncentrálódott, mint Koncz Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál, a Bikini, az Illés, az Omega együttes, a Neoton Família, a Benkó Dixieland Band vagy Hofi Géza.

Az áruház különlegessége, hogy a megvásárolható albumok nemcsak a kereskedelmi forgalomban elérhető CD-kre korlátozódnak, hanem a Hungaroton teljes, korábban csak bakeliten vagy kazettán megjelent felvételei is letölthetők: olyan ritkaságok is helyet kaptak a kínálatban, mint a Táncdalfesztivál vagy a Made in Hungary legismertebb dalai.

Nyerd vissza vásárlásod értékét a Hungaroton Zeneáruházban!

Hogy a kuriózumkínálat még tökéletesebb hangminőséggel és zeneélménnyel párosuljon, a hanganyagok immár nem csak mp3-, hanem FLAC-formátumban is elérhetők, így minden album és track mellett szerepel a lehetőség, hogy a vásárlók a zeneáruházban megszokott egyszerűséggel és minőségben hozzájussanak a veszteségmentes, elsősorban gyűjtők által preferált magas minőségű formátumhoz.

A karácsonyi időszakra fókuszálva készült el a zeneáruház legújabb szolgáltatása, az ajándékküldés lehetősége: a kiválasztott hanganyagokat egy személyes üzenettel ellátva lehet elküldeni a címzettnek, aki az áruházba belépve tudja letölteni az ajándékba kapott felvételeket.

A Hungaroton Zeneáruház az újdonságok mellett egy nyereményjátékkal is várja látogatóit: a december 3-a és 24-e között vásárlók közül öten visszakapják az ezen időszakra eső vásárlásaik értékét!

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top