Trend

Szexi csipke és biztos tartás C kosár felett

A Triumph Beauty-Full kollekcióját kifejezetten a nagyobb kosármérettel rendelkező hölgyek számára készítettük. Szexi, csipkés, de biztos tartást biztosító modellek akár F kosárig.

Szexi csipke és biztos tartás C kosár felett Egy kényelmes, jó minőségű anyagból készült fehérnemű, ami tökéletesen áll és divatos is, garantáltan minden nőt magabiztossá tesz. A szép dekoltázs természetesen mindenkinek fontos, de kiemelt jelentőséggel bír azoknak a hölgyeknek az estében, akik nagyobb méretekkel rendelkeznek.

A Triumphnál több mint 125 éve dolgozunk azon, hogy olyan kiemelkedő minőségű fehérneműt készítsünk, mely magabiztosságot ad és megfelelően formál.
Olyan hölgyek számára terveztük Beauty-Full fantázianevű kollekciónkat, akik nagyobb kosárméretekkel rendelkeznek.  A kollekció modern, mélyen kivágott darabjainak ötletes a tervezése, így úgy tud szexi lenni, hogy közben a megfelelő helyeken tart is.

A Triumphnál tudjuk, hogy a divatos választék ugyanolyan fontos a melltartó esetében, mint a megfelelő tartás.  Ezért alakítottuk úgy ki a Beauty-Full kollekciónk kínálatát, hogy mindenki megtalálhassa magának belőle a megfelelő fazont.

Szexi csipke és biztos tartás C kosár felett

A kollekció 4 különböző szabásformát kínál: mély kivágású körmerevítős melltartót, szivacsos balconette stílusú melltartót, sima kosaras “póló” melltartót és pánt nélküli melltartót. Minden egyes modell a Triumph legmodernebb innovációit viseli magán:  puha, bélelt  kosarakat, 3D rugalmas körmerevítőt, oldalsó biztos tartást nyújtó merevítő pálcikákat és az eddiginél puhább horgas kapocs zárat. Ezt a jó minőségű kollekciót biztosan kedvelni fogják a C kosár feletti méretekkel rendelkező hölgyek is.

Megnézem
Összes kép (1)

Beauty-Full Icon
Lélegzetelállító virágos csipkéből készült széria eltérő színű szalagokkal. A szivacsos balconette szabású melltartó elöl mélyen kivágott a maximális dekoltázsért – a függőlegesen szabott félkosarak könnyű és szexis hatást keltenek. A rendkívül puha horgaskapocs zár és a kényelmes vállpántok maximális komfortérzetet nyújtanak.  A 3D technológiával készült körmerevítők megemelik a mellet, jó tartást adnak és komfortosak. Az oldalsó merevítők tartást adnak oldalról is és formálják a sziluettet.

Szexi csipke és biztos tartás C kosár felett

Beauty-Full Aura
Ez a romantikus, pöttyös mintás, csipkével díszített melltartó tökéletes a legszűkebb ruhák alá is. Mély kivágása csodálatos dekoltázst biztosít, 3 részből készült speciális szabású kosara pedig megadja a szükséges tartást, de mégis szexis megjelenést biztosít. Az oldalsó merevítők, ahogy a Triumph nagyobb kosárméretekben is kapható modelljeinél megszokott, megerősítettek és oldalról is formálják a mellet.

Beauty-Full Basics
A nagy kosaras kollekció nem lehetne teljes a levehető pántos modell nélkül.  A Beauty-Full kollekció alapdarabja egy levehető pántos, bandeau fazonú melltartó, mely tökéletes viselet a nyári szezonra. Fekete és testszínben, sima szivacsos kosarakkal F kosárméretig kapható.

A Beauty Full kollekció mellett több további jól ismert modellt is megtalálható a Triumph kínálatában, mely F kosárig kapható.

A teljes kollekció megtalálható a www.triumph.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top