Trend

Konyhatrend 2014-ben

Tudtad, hogy a konyha az a hely a lakásban, ahol a legtöbb időt töltöd, amikor ébren vagy? Nem mindegy tehát, hogyan alakítod ki! A 2014-es konyhatrendek szerint így lesz nagyon aktuális ez a helyiség.
5+1 konyhatrend 2014-ben


1. Munkaállomás a konyhában

A konyhát a legtöbben főzésre használják, pedig mennyi minden mást is csinálsz itt! Itt olvasod a reggeli maileket, itt tanulsz a gyerekkel, ugye? Akkor alakíts ki a konyhaszigeten/félszigeten egy kisebb munkaállomást. A kihasított területet vizuálian emeld ki. Hogy hogyan csináld? A munkapult színe és anyaga adott zónában lehet eltérő, de világítással is hangsúlyozhatod, hogy ez itt bizony egy új funkció: méghozzá a munkaállomásod!

2. Különleges formájú konyhaszigetek5+1 konyhatrend 2014-ben

Van egy nagyobb méretű konyhád és nem tudod, hogy töltsd ki a teret? A milánói isaloni kiállításon, mely a lakberendezés és a belsőépítészet legnagyobb európai seregszemléje, azt mondják a szakemberek, hogy a konyhaszigeted legyen a hagyományostól teljesen eltérő, mint eddig. Akár meghökkentő, boroshordó formájú, vagy álljon lábakon és egy egybefüggő, robusztus tömörfa munkapult helyett hasonlítson asztalra. Utóbbi esetén szellős és grandiózus lesz az összhatás.

További tippek az Otthonok és megoldások oldalon. Kerülj beljebb!

http://www.otthonokesmegoldasok.hu/trend/51-konyhatrend-2014-ben/

Érdekelnek a legújabb lakberendezési trendek, sztárok otthonai, DIY ötletek?
A http://www.otthonokesmegoldasok.hu/ otthonteremtő magazinban naponta új cikkekből inspirálódhatsz és praktikus tanácsok közelebb visznek álmaid otthonának megvalósításához.
Játssz a montázskészítő alkalmazásunkkal és nyerd meg a 30 000 Ft értékű IKEA utalványt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top