Trend

“Kezdd a hajaddal és bízd ránk a folytatást!”

A Procter & Gamble (P&G) és a dm-drogeriemarkt közös nyereményjátékot indít Új önmagad címmel 2014. május 2. és július 31. között, melynek keretében a dm vásárlói bármely 2 db P&G hajápolási termék vásárlása esetén teljes átalakítást nyerhetnek Zipyvel, Magyarország egyik kedvelt stílustanácsadójával.

A nyereményjáték során bármely 2 db Aussie, Pantene, Head&Shoulders, Wellaflex, Wellaton vagy Londa hajápolási termék vásárlásakor a kapott nyugtán szereplő adatok feltöltését követően a játékban részt vevő vásárlók között egy teljes átalakítást sorsolnak ki. A teljes átalakítás tartalmaz egy bevásárlókörutat Zipyvel, 100 000 Ft költőpénzt, egy hajvágást és festést, sminkelést, valamint egy profi fotósorozatot a végeredményről. A játékban részt vevők között ezen felül kisorsolnak 5 db SAMSUNG GALAXY CORE DUOS (GT-i8262) okostelefont is.

 
 

A promóció keretében a P&G további értékes nyereményekkel jutalmazza azon vásárlóit, akik kedvenc P&G hajápolási termékeiket kipróbálva a végeredményről készült fotóikat feltöltik az everydayme.hu/ujonmagad oldalra, melyet akár a közösségi oldalukon is megoszthatják ismerőseikkel. Az EverdayMe portálon legtöbb szavazatot kapott fotók közül Zipy segítségével kiválasztják az 5 legjobbat, ők P&G hajápolási termékekből összeállított ajándékcsomagot nyernek.

A promóció népszerűsítéséhez kisfilm is készült Zipyvel, aki a főszereplő fiatal lánynak otthonában segít eligazodni a stílusok kavalkádjában. “Mindannyian ismerjük az érzést, amikor a tükör előtt állva a sokadik ruhadarabot dobjuk le, mert nem tudjuk kiválasztani, hogy milyen szettben, sminkben és frizurával induljunk útnak. Nyereményjátékunk győztesét most megajándékozzuk azzal a lehetőséggel, hogy egy profi segítségével megtalálhassa új önmagát és azt a külsőt, amellyel igazán jól és közben felszabadultan érzi magát” – mondta Boros Anita, a P&G Magyarország szóvivője.


A nyereményjáték szakértője, Zipy nagyon örült a felkérésnek, hiszen stílustanácsadóként ő is nap mint nap azon dolgozik, hogy az emberek megtalálják új önmagukat, azokat a stílusokat, amikben a legfelszabadultabban érzik magukat, és amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az élet minden területén sikeresek legyenek. Zipy 2004 óta dolgozik stylistként magazin-címlapfotók és belső divatanyagok, modellportfóliók elkészítésében, videoklipek forgatásán és divatbemutatókon. Több hazai hírességet is ő készít fel a vörös szőnyeges eseményekre, díjátadókra, koncertekre, de magánemberek személyi stylistjaként is tevékenykedik.
“Stílustanácsadóként nagyon fontosnak tartom, hogy ráhangolódjak az ügyfélre. A nyereményjáték főnyereményeként felajánlott teljes átalakulás során elengedhetetlen, hogy jó hangulatban és eredményesen záruljon majd a nap. A teljes átalakítás minden perce az ügyfélről szól, hiszen nem csak egy pillanatnyi átváltozásra törekszünk, hanem hasznos és akár a mindennapokban is hasznosítható ötletekkel, divat- és stílustanácsadással kedveskedünk neki. Mindenkit arra biztatok, hogy éljen a P&G által felajánlott nagyszerű lehetőséggel, ha szeretné megtapasztalni, hogy mit lehet kihozni magából; magabiztossá, stílusossá és divatossá szeretne válni – ebben tudunk segíteni a csapatommal együtt. Ez egy hosszú távú befektetés a megjelenésért, a stílusért és a magabiztosságért” – hangsúlyozta Zipy.

Az everydayme.hu portálon nem csupán a nyereményjátékról és annak részleteiről tájékozódhatnak a vásárlók (everydayme.hu/ujonmagad), de szakértői tippeket és új, praktikus ötleteket is találnak több témában is, mint pl. a szépségápolás, lakberendezés vagy a kertészkedés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top