Trend

Küldj egy #hiFIVE-ot az 5 éves Fashion Days-nek és nyerj!

Minden nap tartogat valami klassz pillanatot, csak nyitott szemmel kell járni, hogy észre is vegyük! Erre buzdít az 5 éves Fashion Days, Közép- és Kelet-Európa első számú divatportálja. A #hiFIVE-őrülettel a Fashion Days célja a társadalom mozgósítása a pesszimizmus ellen. Ráadásul a #hiFIVE-képet feltöltők között nyereményeket is kisorsolnak.
Küldj egy #hiFIVE-ot az 5 éves Fashion Days-nek és nyerj!

De milyen is egy #hiFIVE pillanat?

Amikor valami örömteli hírt kapsz, valami igazán jó dolog történik veled, valami jót cselekszel, vagy ha végre eléred a célod. De az is egy valódi #hiFIVE pillanat, amikor valami nagyon mókás esemény részese lehetsz, amikor úszol a boldogságban, mert rádöbbensz, hogy szerelmes vagy, vagy ha egyszerűen csak jó barátok vesznek körül.

“A te történeted része a mi történetünknek is, a Te #hiFiVE pillanatod gazdagítja a mi #hiFIVE ünnepünket. Oszd meg velünk Te is a legjobb #hiFIVE pillanataidat, hogy egyike lehess azoknak, akik 15 000 Ft értékben válogathatnak a Fashion Days kínálatából” – áll a #hiFIVE Promóciós weboldal felhívásában, ahová már több ezer kép került fel.

Kezd hát te is a napod a boldog pillanatok megörökítésével. Oszd meg élményeidet mindenkivel, kövesd a lenti lépéseket, és nyerj!

Küldj egy #hiFIVE-ot az 5 éves Fashion Days-nek és nyerj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top