Trend

Engedd, hogy a frizurád tükrözze ünnepi hangulatod!

Végre itt a hatalmas partik és a fényes vacsorák ideje! Ki ne vágyna ilyentájt igazán stílusos, trendi frizurára?
Engedd, hogy a frizurád tükrözze a hangulatod!

A THX hajformázó eszközök széles skáláját kínálja neked, hogy az ünnepekkor is gyönyörű hajkoronát készíthess magadnak otthon.

A szinte minden igényt kielégítő hajszárítók, a könnyen kezelhető hajvasalók és a változatos kialakítású hajsütővasak segítségével te is könnyedén kialakíthatod azt a frizurát, amitől igazán ünnepi lesz a hangulatod.

Magabiztos megjelenésre vágysz?

A THX Sleek & Chic AC Hajszárító segítségével a frizurád elképzeléseidnek megfelelően alakíthatod: akár lazán válladra omló hullámokat, akár elegáns, sima tincseket szeretnél.

Tündöklő hajkoronáról álmodsz?

A THX Sleek & Chic Xs Kompakt Hajszárítóval lenyűgözően dús hatású hajad lehet. Ragyogj mindennap, élvezd tündöklő hajkoronád!

Romantikus hullámok, bájos csigák?

A THX Spiralicious Többfunkciós Hajsütővassal három különleges hajformázót kapsz egyetlen dobozban, hogy bármikor megmutathasd a világnak romantikus énedet.

Változatos, de mindig lenyűgöző frizurák?

A THX Mix It Up Hajvasaló izgalmas lehetőségeket kínál neked: a klasszikus egyenes hajtól a könnyed hullámokig számtalan frizurát készíthetsz magadnak. Éld ki bátran a kreativitásodat!

[másolat] - Engedd, hogy a frizurád tükrözze a hangulatod!

Sikkes külsőről álmodsz?

A THX Turn Up The Heat Digitális Hajvasalójával az állítható hőmérsékletnek és a titánbevonatnak köszönhetően a hajad is sikkesen elegáns lehet nap mint nap!

Természetesen vadóc hullámok?

A THX Endless Waves Hajsütővas segítségével mindig úgy léphetsz ki a lakásból, mintha a fodrászszalonban kezdtél volna.

Kacéran hullámos vagy lazán omló haj?

A THX Make It Big körkefés hajformázó segítségével kiemelheted hajad természetes hullámait, vagy kisimíthatod őket, ahogy épp kedved tartja.

Kizárólag a Tesco hipermarketekben kapható!

Részletek: www.tesco.hu/thx

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top