Trend

Celebstyling – Kombinálj merészen!

Egy valódi szupermodellnek a stílusa is szuper. Azért is rajongunk Cara Delevingne egyedi stílusáért, mert azt az érzetet kelti, hogy öltözékeit tulajdonképpen a saját ruhatárunkból is összeállíthatnánk, az összhatás mégis valami egészen különleges.

A trükk az, hogy meg kell találni a legizgalmasabb kombinációkat és egy-egy rendhagyó kiegészítővel feldobni. A Fashion Days legfrissebb ESPRIT kollekciójából szemezgetve bukkantunk rá ezekre a darabokra, melyekkel tökéletesen visszaadható Cara bohókás, fiatalos stílusa. Tavaszi ruhatárunkba érdemes beszerezni egy igazi jolly jokernek számító fekete szűk nadrágot, ami nagyszerűen mutat egy bohém mintás laza blúzzal és fekete kardigánnal. Mindezt a retró stílusú fekete kalap koronázza meg, az összhatás így igazán látványos lesz, próbáld ki te is! Az összeállítás minden darabját itt vásárolhatod meg.

Fekete nadrág: 10 590 Ft, fekete kalap: 12 590 Ft, mintás blúz: 4190 Ft, fekete kardigán: 19 790 Ft – fashiondays.hu – ESPRIT kollekció

Celebstyling – Kombinálj merészen!

Bruce Willis és Demi Moore lánya valódi stíluskirálynővé érett. Gyakran mutatkozik meglepő öltözékekben, és a fesztiválstílus az egyik nagy kedvence. Ezt a lágy virágmintás ruhát az áttetsző anyag teszi nagyon izgalmassá; nyersbőr bokacsizmával és piros zoknival kiegészítve pedig egészen merész a szett. Az egyszerre lázadó és romantikus stílust te is könnyedén belecsempészheted fesztiválos ruhatáradba ezzel a hippis hangulatú ESPRIT ruhával. Válassz hozzá egy kényelmes nyersbőr bokacsizmát és egy olyan apró bőrtáskát, amiben elférnek a legszükségesebb dolgaid, és már indulhat is a fesztivál. A vidám mintás piros kendő élénk színfoltja lehet az összeállításnak.

Piros mintás kendő: 8190 Ft, fekete táska: 12 590 Ft, kék mintás ruha: 21 990 Ft, fekete bokacsizma: 14 590 Ft – fashiondays.hu – ESPRIT kollekció

Celebstyling – Kombinálj merészen!

A törékeny Kerry Washington újra és újra bizonyítja, hogy a visszafogott stílus is lehet rendkívül izgalmas és szexi. Szívesen választ egyszerű, letisztult ruhadarabokat, melyek tökéletesen kihangsúlyozzák az alakját. Érdemes követni a példáját, egy diszkréten elegáns szettet az Esprit kollekciójából te is könnyedén összeállíthatsz: válassz egy fekete-fehér mintás, egyszerű fazonú blúzt és egy ceruzaszoknyát, és még különlegesebb lesz az összhatás, ha két különböző, mégis egymással harmonizáló mintát választasz. A harmadik típusú mintát a borítéktáska steppelt díszítése adja ebben az öltözékben. Az összeállítás minden darabját megvásárolhatod itt.

Celebstyling – Kombinálj merészen!

Fekete-fehér blúz: 15 690 Ft, szürke szoknya: 15 690 Ft, borítéktáska: 3990 Ft – fashiondays.hu – ESPRIT kollekció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top