Trend

Forradalmasítsd az arcápolási szokásaidat!

Mindannyian tudjuk, hogy sugárzó megjelenésünk elengedhetetlen része a mindennapi arcápolás. Az egészségtől ragyogó bőr eléréséhez azonban az is fontos, hogy az ápolás személyre szabott legyen és hatékony bőrápolási módszereket alkalmazzunk.

A 2014-ben bemutatott arcápolási innováció, a Braun Face 2 az 1-ben arcepilátor és arctisztító készülék nagyon magasra tette a mércét. Egy trendi és teljes mértékben vízálló készülék piacra dobásával a Braun olyan készüléket alkotott, amely precízen szőrtelenít és mélyrehatóan tisztítja a bőrt, ezzel egyszerre két szépségápolási szükségletet elégít ki.

Forradalmasítsd az arcápolási szokásaidat!

A készülék portfóliója most három új szépségápolási kefével bővült, melyek testreszabott megoldást nyújtanak a nők számára, hogy saját kezükbe vehessék bőrápolásukat. A kozmetikai szivaccsal, valamint az érzékeny bőrre való és bőrradírozó kefékkel kiegészült, forradalmi technológiájú arcepilátorral a makulátlanul szép arcbőr elérése most könnyebb, mint valaha.
 
“Imádom a Braun Face-t és az új arctisztító keféket, hiszen a készüléknek hála, saját kezemben tarthatom a bőrápolásomat. A fejeket egyszerűen cserélgetve a bőröm mindig a legmegfelelőbb ápolást kapja, és mivel a készülék könnyen belefér a táskámba, a ragyogóan tökéletes bőr, bárhová is megyek, mindig velem van. A bőrradírozó kefe tökéletes hosszú forgatások után, mert mélyen kitisztítja a pórusokat és visszaadja a bőr természetes fényét. Nagy rajongója vagyok a szépségszivacsnak is, egyszerűen tökéletesen lehet vele felvinni az alapozót – a lehetőségek kimeríthetetlenek!” – mondja Jessica Alba, a Braun globális szépségnagykövete.

Forradalmasítsd az arcápolási szokásaidat!

Állj a személyre szabott bőrápolási forradalom oldalára a Braun Face-szel! A gyengéd, precíz epilálástól a mélypórusos tisztításon át a bőrradírozásig és a kozmetikumok felviteléig, a makulátlan ragyogás most csak egy kéznyújtásnyira van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top