Trend

Aranyozd be a mindennapokat!

Csempéssz egy kis örömöt a hétköznapokba. Ha így teszel, azzal csak nyerhetsz. Az élmény mellett egy Mercedes-Benz CLA-t vagy egy iPad mini 3-at is.
Aranyozd be a mindennapokat!

Nem lehet minden nap ünnep, de minden napban lehetnek örömteli pillanatok. Hallgass a belső hangodra: ha már úgy érzed, hogy jólesne kiszakadni egy kicsit a feladatokból, és egyszerűen szebbé tenni a napot, jutalmazd meg magad. Változtasd a szürke pillanatokat csillogóvá egy doboz Ferrero Rocher Gold Edition-nel, amivel most Mercedes-Benz CLA-t vagy iPad mini 3-at nyerhetsz.

Ha játszani szeretnél, keresd a csomagolásokban elhelyezett kódokat és töltsd fel őket a www.ferrerorocher.hu oldalon. Így automatikusan részt veszel a sorsoláson, és megnyerheted a fődíjat, egy Mercedes-Benz CLA-t. A Mercedes kecskeméti gyárában készülő, lélegzetelállítóan sportos arányokkal bíró négyajtós kupé nemcsak a legmodernebb technológiát felvonultató megoldásaival tűnik ki a kategória modelljei közül, de azzal is, hogy a világ legjobb légellenállási együtthatójával rendelkezik.

Ha nem te viszed haza a fődíjat, akkor is nyerhetsz, hiszen egy feltöltött kóddal a heti 3 db iPad mini 3 tablet egyike is a tiéd lehet. Az elegáns és sokoldalú készüléket bárhova magaddal viheted, így használhatod munkához, szórakozáshoz vagy kikapcsolódáshoz is. Használd ki a szupergyors processzor, a briliáns kijelző, a nagyszerű kamera és a forradalmi ujjlenyomat-olvasó technológia lehetőségeit, és nem fogsz csalódni.

Érdemes tehát gyűjteni a 200 g-os Ferrero Rocher Gold Edition csomagolásaiban elhelyezett kódokat és feltölteni őket legkésőbb 2015. október 25-ig a www.ferrerorocher.hu oldalon.

Aranyozd be a mindennapokat, és legyen tiéd a Mercedes-Benz CLA!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top