Trend

Téli ruhatár, 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

Fordult egyet a naptár, és bár enyhe volt az ősz vége, arra nem számíthatunk, hogy a közelgő telet is átvészelhetjük majd szandálban és blúzban. Fel kell frissíteni a ruhatárat, amire jó alkalmat kínálnak a szezon eleji nagy akciók, de okosan tesszük, ha előtte jól megtervezzük a bevásárlást, hogy ne csak a pénztárcánk, de az ízlésünk és a stílusunk se bánja meg. Mi ezeket a ruhadarabokat ajánljuk idén télre minden nőnek!

Természetesen nem csak az alábbi ruhákra lehet szükségünk, viszont ezeket mindenképpen érdemes beszerezni, ha trendik és stílusosak szeretnénk lenni a következő, hideg hónapokban.

Szűk farmer

Téli ruhatár 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

A testhezálló, szűk farmer időjárás szempontjából (is) univerzális viselet – igaz, nyáron kevésbé praktikus, mint télen. Ezen kívül gyakorlatilag mindent fel lehet hozzá venni: jól áll vele a lapos talpú sportcipő, a bakancs és a tűsarkú csizma is, és bőrkabátot, poncsót, kisbundát is nyugodtan hordhatunk farmerral. Alapdarabja évtizedek óta ruhatárunknak, legfeljebb a színben és szabásban változik a divatja időről időre: ezen a télen a szűz fazonú, sötéték lesz a trendi.

Kasmírpulcsi

Téli ruhatár 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

A téli ruházat elegáns és nagyon hasznos darabja lehet a kasmírpulcsi. A farmerhoz hasonlóan ez is sokoldalúan viselhető: lehetünk ugyanabban a pulcsiban lazák, csinosak, bájosak és rámenősek – egyszóval rengeteg stílusban érvényesülhetünk benne. A másik komoly érv mellettük, hogy ezek jó minőségű, tartós anyagból készülő darabok, ezért nem kopnak el egyhamar a hordástól, és a divat is folyton napirenden tartja őket – akárcsak a farmert.

Térd fölé érő csizma

Téli ruhatár 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

Csizma nélkül neki se vágjunk a télnek, ám mivel ezek a lábbelik nem olcsók – ha jót akarunk venni –, jól fontoljuk meg, mire adjuk a pénzünket. Fontos szempont a praktikum és tartósság mellett a trend is: idén ebből a szempontból nagy divatja lesz a térd fölé érő hasított bőr daraboknak például. Mivel szexi, trendi és melegen is tart, mi mindenképpen ajánljuk, hogy egy párat mindenki szerezzen be.

A Nagykendő

Téli ruhatár 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

Nem tévedésből írtuk nagybetűvel – a Nagykendő a nők leghűségesebb téli társa sok-sok generáció óta. Óv a széltől, védelmez hidegtől, melegen tartja fejtetőtől combig az egész testet, eltakar, ha akarjuk, és felhívja ránk a figyelmet, ha éppen ez a célunk, tekintélyt és nőiességet kölcsönöz. Ezerféleképpen variálható, örök ruhadarab, aminek vastag, puha szálai közé van szőve a lányok, anyák és nagyanyák bölcsessége sok-sok generáció óta. Ha nem érted, mit is akarunk ezzel mondani, vegyél magadnak egyet és tekerd magad köré: tavaszig nem is akarsz majd megválni tőle!

Kalap

Téli ruhatár 2015: amit minden nőnek meg kéne venni idén

Cuki dolog a bojtos sapka és szexi a kibontott haj is télen, viszont a kalapos női fej egyszerre édes és szexi, elegáns és vagány. Idén nem a kötött, fülvédős fejfedőknek áll a zászló, hanem a komoly kalapoknak: ezek közül is a puha, szélesebb karimások lesznek divatban. Nyugodtan vegyünk fel férfiasabb darabot is, ha kedvünk tartja – amíg nem akarunk férfiként viselkedni alatta, egy pasi sem bánja majd –, sőt! Legyél idén te is kalapos nő – meglátod, egy másik világ nyílik meg előtted, és ez a ruhadarab a személyiséged új, eddig fel nem fedezett oldalát hozza majd elő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top