Trend

Csak lazán! – Sneaker divat idén nyáron

Úgy tűnik, közeledik a tavasz, és végre megszabadulhatunk a nehéz télikabátoktól, a vastag alsóneműktől és a meleg, de zárt cipők szorításától. A combig érő csizmákat és duplán bélelt eszkimómamuszokat ideje a szekrény mélyére száműzni, és helyettük vegyük elő a vidám, könnyű tavaszi lábbeliket!

 

A tavaszi cipők divatja idén két fő trendet követ akár az elegánsabb, magas sarkú, alkalmi cipőkről, akár az utcai, sportos, kényelmes viseletekről van szó: a divattervezők a fémes csillogást és a könnyed, vidám, színeket és mintákat preferálták. Ez utóbbi még érthető is, hiszen könnyű, tavaszi cipőkről van szó, amiket kifejezetten utcai használatra szántak, és ez nagyon is tetszik nekünk, a többi viszont nem kifejezetten a mi ízlésünk szerint készült.

Ez persze nem jelent semmit: ha valaki azt élvezi, hogy a tavaszi ragyogásban is úgy néz ki bokától lefelé, mint egy birodalmi lépegető, akkor a 2016-os divat épp neki való. Van ezen kívül még néhány különlegesebb darab is a válogatásunkban: például csipkés lábbeli, és a képsorozat végén két kifejezetten érdekes, első ránézésre kényelmesnek látszó, praktikus és vicces darab. Lássuk tehát a 2016-os trendet!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több olvasnivaló női cipőkről az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top