Trend

Urald a stresszes pillanatokat!

Jártál már úgy, hogy életed randevúja előtt gyöngyöző homlokkal tépted fel a ruhásszekrényt, hogy a rendelkezésedre álló két másodperc alatt összerendezhesd a gardrób tartalmát az aktuális nyári trendekkel? Érezted már ilyenkor, ahogy feltörni készül benned egy semmivel össze nem hasonlítható "nincs egy rongyom se!" hiszti?
Urald a stresszes pillanatokat!

Mi megértjük, ha most bólogatsz.

Akármilyen banálisnak tűnhet, egy ilyen élethelyzet kimondottan sok stresszt hordoz magában. Nehéz ugyanis feldolgozni, hogy míg sikert sikerre halmozunk az élet számos területén, képesek vagyunk a legmerészebb karriercéljainkat is megvalósítani, a gardrób előtt állva viszont leszerepelünk önmagunkon való uralkodásból. És nem, ezúttal nemcsak a hisztire gondolunk… hanem arra a pici, sunyin megbúvó foltocskára, ami miatt majd egész nap nem merünk egy lendületesebbet gesztikulálni lenge kis nyári felsőnkben. Merthogy zseniális a szabása, és imádjuk a színét, de stresszes helyzetekben nem tudja jótékonyan elfedni, hogy néha minket, sikeres és modern nőket is kiverhet a víz.

Bosszantó, hogy néha a saját testünket a legnehezebb irányítás alatt tartani.

Ami pedig még kellemetlenebb, hogy minél előrébb és előrébb jutunk életünk kifutóján, annál több lesz az olyan kihívás, mely magában rejti a lehetőségét egy spontán stresszhullámnak. Vizsgák, állásinterjúk, tárgyalások, egy igazán fontos ügyfélparti vagy csak a szokásos családi hétvége imádni való, ugyanakkor a világ összes energiájával rendelkező gyermekeinkkel.

Urald a stresszes pillanatokat!

Fontosak ezek a pillanatok. Túlságosan fontosak ahhoz, hogy kimaradjunk belőlük, csak mert el voltunk foglalva az izzadás okozta diszkomfortérzetünkkel. Éppen ezért kell ilyenkor a maximális védelemre törekednünk: válasszuk az igazán fontos pillanatokhoz a Rexona Maximum Protection termékeit, melyek kétszeres erőbedobással veszik fel a harcot az izzadással, így mi minden figyelmünket az újabb kihívásnak szentelhetjük. Elvégre így szeretjük… nem igaz?

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top