Trend

A NŐI KOLLEKCIÓ

A CCC márkáinak őszi-téli kollekciója minden bizonnyal vonzó lesz mindazoknak, akik stílusosan akarnak kinézni.

A szezon slágertermékei a Lasocki márka különböző bőrből készült bokacsizmái lesznek. A fazonok és színek széles skálája segít kiválasztani a legmegfelelőbb modellt. Ha a lapos talpú cipőket vagy a magas sarkú cipőket szereted jobban, esetleg a szolidabb túracipőket – a CCC-ben mindent megtalálsz!

Megnézem
Összes kép (1)

Az kollekció fő színei: az őszies bronzbarna, a homokszín, a zöld és a fekete a bordó és a sötétkék különböző árnyalataival kiegészítve. De ez még nem minden! Az extravagánsabb cipők szerelmeseinek a CCC új márkák, a Quazi és a BUT-S készletével készült. Ezek a bőrcipők az egész színpaletta színeiben, különböző fazonokban és mintákkal kaphatóak, képtelenség úgy elmenni mellettük, hogy észre ne vennénk őket. De nem feledkeztünk meg a sportos életvitelt élő nőkről sem, a CCC széles skáláját kínálja a Sprandi, az Adidas sportcipőknek és a Sprandi Earth Gear túracipőinek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top