Trend

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmicipő-divatja

Nem kell sutba vágni a csinos magas sarkú cipőidet csak azért, mert vége a nyárnak, hiszen bőven lesz még olyan alkalom a közelgő hideg évszakban is, amin felforrósíthatod magad körül a levegőt ezekkel a szexi lábbelikkel. Megmutatjuk, mivel koptatják az igazán trendi nők 2016-2017 fordulóján a parkettet az elegáns fogadásokon és a színház- és koncerttermekben.

Aki a csillogást és extrém megjelenést kedveli, annak a ránk váró őszi-téli időszak igazán testre szabott cipőtrendeket hoz: idén ugyanis a látványos, különleges és barokkos túlzásoktól sem mentes magas sarkú alkalmi cipők lesznek divatban. Íme néhány ötletadó példa arra, hogy milyen cipőkkel bővítheted a következő hetekben a kollekciódat! 

A cipősarok mondja meg, ki vagy

Úgy tűnik, az idei év mértékadó cipőtrendjében a sarkak kiemelt szerepet kaptak, és a tervezők nagy fantáziával és műgonddal merültek el benne, hogy minél különlegesebbet alkossanak ezen a vonalon. Függetlenül attól, hogy milyen stílusú a cipő, a 2016-os őszi és téli módi elvárása a nők felé az, hogy minél extrémebb sarkakon vonuljanak az elegáns termekben.

Itt van mindjárt példaként ez a fehér, bokapántos lábbeli, amely a 70-évek legmerészebb diszkó korszakának cipőtalp-stílusát idézi – felturbózva az amúgy is minden értelemben felemelő látványt egy kis csillogással, ami az idei év elmaradhatatlan védjegyének is tekinthető.

 

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmi cipő divatja

 

A barokkosan díszes és finom kidolgozású cipőkre idén olyan stíluselemek is kerülnek, amik a látványon kívül semmi egyéb célt nem szolgálnak – ezen a sarkon például garantáltan minden tekintet megakad egy pillanatra. A nagy kérdés csak az, hogy milyen ruhát vegyünk ehhez a szépséghez, hiszen ez kétség kívül nem egy kiegészítő, hanem a megjelenésünk fő eleme, amihez minden mást igazítanunk kell.

 

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmi cipő divatja

 

Bár más életérzést sugallnak ezek a virágos cipők az előzőekhez képest, a díszesség és különlegesség terén nem maradnak el az fenti két műalkotástól. Véleményünk szerint ezek inkább valók könnyedebb fogadásokra és elegáns koktélpartikra, mint egy operaház parkettjére.

 

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmi cipő divatja

 

Ez a darab több mint merész, hiszen kifejezetten provokatív és fülledt erotikát sugároz magából. Viselője csak tökéletesen kiforrott, magabiztos egyéniség lehet.

 

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmi cipő divatja
 

Ezt a cipőt sem húzhatja fel bárki – csak annak ajánljuk, aki állja a ráirányuló tekinteteket, és nem jön zavarba akkor sem, ha maga James Bond tesz ajánlatot neki.

 

Stílusosan télen is – a 2016-os őszi-téli szezon alkalmi cipő divatja

Még több olvasnivaló női cipőkről az NLCafén: 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top