Trend

A gyönyörű haj titka – Revalid

A gyönyörű haj titka – Revalid. Reggelente tele van a fésűd kihullott hajszálakkal? Hiába divatos a ruhád, jó a sminked, az összképen sokat ront a válladon éktelenkedő korpa? Elvékonyodott, roncsolt hajszálaidra már csak az olló a megoldás? Mindent kipróbáltál, de semmi sem segített? A helyzet az, hogy nem vagy egyedül. Manapság szinte minden ember küzd élete folyamán legalább egyszer valamilyen időszakos hajproblémával.
A gyönyörű haj titka – Revalid

A külső használatra szánt Revalid® termékcsalád tagjai (hajtonik, hajsamponok, hajbalzsam, hajpakolás) csak természetes összetevőket tartalmaznak, így gyengéden, de alaposan tisztítják és intenzíven regenerálják, táplálják a hajat és a hajas fejbőrt.  A hajtonik koffeintartalma fokozza a fejbőr vérkeringését. A samponok zabkivonat-, búzafehérje- és pantenoltartalma erősíti a haj szerkezetét, az allantoin nyugtatja a fejbőrt, a korpásodás elleni samponban levő csalánkivonat pedig helyreállítja a fejbőr normál állapotát, és enyhíti a viszketést. A hajpakolás és hajbalzsam tápláló összetevői felszívódnak a haj mélyebb rétegeibe, ezáltal megerősítik, selymessé, rugalmassá teszik a károsodott hajat, csökkentik a hajvégek töredezését, és megkönnyítik a haj kifésülését.

A gyönyörű haj titka – Revalid

Használatukkal hajunk néhány hónap alatt megerősödik, selymessé, rugalmassá válik, és búcsút inthetünk a korpának is.

 

Bővebb információért látogasson el a http://ewopharma.hu/revalid  weboldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top