Trend

Pezsdítsd fel a ruhatárad a Hungaria pezsgővel!

Egy tökéletesen megválasztott, egyedi ruha eleganciát sugároz. Egy szép ékszer vagy különleges kiegészítő pedig teljessé varázsolja a képet.

Mindannyian tudjuk, hogy a magyar divatszakma mindig is világszínvonalú volt. Az újabb hazai designernemzedék is tele van friss ötletekkel, egyéni elképzelésekkel.

Pezsdítsd fel a ruhatárad a Hungaria pezsgővel!

Kíváncsi vagy rá?
Most nem csak gyönyörködhetsz a fantasztikus darabokban, de haza is viheted őket!

A Hungaria pezsgő mindig is elkötelezett híve volt a hazai divatszakmának, a tehetséges, magyar designereknek. Ezért olyan különleges nyereményjátékot indít, ahol a pezsgő mellett ezek az elismert tervezők kerülnek a középpontba.

Most Te is felpezsdítheted a ruhatáradat! Elég hozzá egyetlen palack Hungaria pezsgő!

A nyeremények minden ízlést kielégítenek. A legmenőbb magyar divattervezők ruháival, cipőivel, táskáival, ékszereivel, kiegészítőivel töltheted fel a gardróbodat.

Pezsdítsd fel a ruhatárad a Hungaria pezsgővel!

A fődíj pedig egy bruttó 200 000 Ft értékű ruhaköltemény, amelyet a nyertes a Nora Sarman alkalmi kollekcióból választhat ki. A csodás selyem vagy francia csipke koktélruha egyedileg, a győztes méreteihez igazítva kerül elkészítésre.

Pezsdítsd fel a ruhatárad a Hungaria pezsgővel!

Ismerd meg a legújabb magyar divattrendeket és szerezd be a legmenőbb darabokat! A Hungaria pezsgő új nyereményjátéka egész biztosan felpezsdíti a nyarat, és újjávarázsolhat téged is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top