Trend

Így hordd az ősz legtrendibb ruhadarabjait!

A bolyhos kötöttek, a kockás holmik, a gyöngyök és a tweed a szezon legtrendibb darabjai. Tippeket adunk, hogyan építheted be ezeket a ruhatáradba.

Kockás ruha

Minimum egy, de inkább több kockás darabnak a te ruhatáradban is ott a helye ebben a szezonban. A képen látható modell harisnyával ruhaként, de nadrággal akár tunikaként is hordható, időjárástól függően. A sötétszürke szövetdzseki többszörösen is trendi, hiszen a motoros fazon aszimmetrikus cipzárral változatlanul divatos, míg a peplum, vagyis a derékfodor trendje újra felfutóban van. Egy ilyen összeállításhoz bátran válassz kényelmes, lapos lábbelit, például egy színben passzoló fűzős cipőt, de ha magassarkúpárti vagy, természetesen az is passzol hozzá. Az iskolatáska formájú táskával pedig még több bájt kölcsönözhetsz a megjelenésednek.

Gyöngyök

 

Évekig tartó mellőzöttség után a gyöngyök ebben a szezonban visszatértek a divatba, és nemcsak ékszer formájában, hanem ruhák díszítéseként is. A szürke, melegítőfelső jellegű pulóvert fehér, gyöngyszerű szegecsek díszítik, és éppen ettől a látszólagos stílusbeli ellentéttől különleges. Egy ilyen vagy ehhez hasonló pulóverrel simán feldobhatsz egy egyszerű, farmeres-balerinás szerelést.

Tweedstílus 

A tweednadrágok, tweedszoknyák is ott vannak az idei ősz–tél legtrendibb darabjai között. Egy ilyen sikkes, Coco Chanel ihletésű szoknyát fekete vagy fehér blúzzal, tűsarkúval és formás válltáskával kombinálva nem lőhetsz mellé. A szetthez jól illik egy klasszikus, bézs ballonkabát, ha pedig hidegebb lesz, szövetkabáttal vagy műszőrme bundával is viselheted.

Bolyhos pulóver

Minél bolyhosabb, annál trendibb! – ez a jelmondata az aktuális őszi–téli szezon kötöttholmi-divatjának. A finom, puha, bolyhos pulóver farmernadrággal is mutatós, de ha még egy fokkal divatosabb akarsz lenni, húzz hozzá (mű)bőr nadrágot vagy akár szoknyát, hiszen ezek is ott vannak a szezon legmenőbb ruhadarabjai között. A félig fényes, félig matt textúrájú bokacsizma pedig összhangot teremt a szett szintén eltérő felületű elemei között.

Ruhák, táskák, cipők: Háda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top