Trend

Ilyen, ha igazi barát lep meg valamivel

Ugye te is kaptál már olyan ajándékot születésnapodra, amikor a mosoly az arcodra fagyott? Előzd meg az ajándékok okozta kínos pillanatokat, és adj valami igazán hasznosat a barátaidnak!

Könyv, színházjegy, parfüm, csecsebecse – tipikus születésnapi ajándékok, amikkel vagy eltalálod a születésnapos ízlését, vagy nagyon melléfogsz. Gondold újra az ajándékozást, és adj minőségi időt a barátaidnak azzal, hogy segítesz nekik!

Kis segítség is okozhat nagy örömet

Meglepetés séf

Ha tudod, hogy a barátnődnek nagy a családja, akik naponta más-más kívánságlistával állnak elő, akkor fogadj fel egy profi szakácsot a születésnapjára, hogy végre az ünnepelt is pihenhessen! Szervezd meg, hogy este, amikor hazaér, a vendég már a konyhában tüsténkedjen, így néhány praktikát és trükköt is elleshet a születésnapos.

Csillogó-villogó kocsi

Vannak emberek, akik szinte a kocsijukban élnek – ha a te barátnőd is ilyen, akkor tökéletes ajándék lesz egy kocsitakarítás. Kérd el a kulcsot, vidd el egy alapos külső-belső tisztításra, és vegyél 1-2 kiegészítőt is, ami tudod, hogy illik a barátnőd stílusához. Hidd el, a hatás nem marad el!

Patyolat tiszta ruhák

Ha tudod, hogy a barátnőd régóta készül a nagymosásra, ahol az ágyneműket és a függönyöket is ki akarja mosni, akkor vedd kezedbe az irányítást, és ajándékozd meg szabadidővel! Jó hír, hogy ezért nem kell ott ülnöd a mosógép mellett egész nap: szedd össze a mosnivalókat, és vidd el egy önkiszolgáló mosodába, ahol akár 15 kg szennyest is kimoshatsz egy mosás alkalmával, ráadásul az otthoni mosóprogramidők töredéke alatt!

Szépséges kiskert

Ha a barátnőd családi házban lakik, biztos, hogy van virágoskertje, ami állandó gondozásra szorul. Még akkor is, ha a kert nem nagy, több órába telhet, amire széppé varázsoljuk, és másra már nem is nagyon marad idő, pláne, munka után. Könnyítsd meg az ünnepelt életét, és fogadj fel egy kertszépítő kertészt, aki csempész néhány új növényt is a kiskertjébe!

Nagytakarítás felsőfokon

Tedd a szívedre a kezed: te szeretsz takarítani? A válaszod jó eséllyel nem, és ha tudod, hogy az ünnepeltnek is hasonló a véleménye, akkor ajándékozz neki takarítást! Ne ijedj meg, nem neked kell kezedbe ragadni a porrongyot: már léteznek olyan szolgáltatások, ahol profi takarítószemélyzet 1 nap alatt olyan csillogóvá varázsolja a lakást, hogy rá sem ismer a tulajdonosa, miközben minden dísztárgy a helyén marad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top