Trend

Így öltözködj elegánsan a hideg, téli időben

Hideg van, ez kétségtelen. Sőt, még pár hónapig az is lesz. Kár keseregni rajta, inkább hozzuk ki a maximumot a mínuszokból, és ne hagyjuk, hogy a sok rétegnyi ruha halmaza bekebelezze elegáns mivoltunkat! Mert bizony télen is lehet divatosan, csinosan öltözködni, mutatjuk is, hogyan.

Hétköznap is stílusosan

A hosszú szárú csizmák igazi jó barátai a skinny farmereknek – és igen, bő szárú divathóbort ide vagy oda, nekünk is. Válasszunk hozzá hosszított fazonú pulóvert vagy kardigánt, ami óvja derekunkat. A pufidzseki helyett pedig szerezzünk be egy csinos szövetkabátot, sokkal szebben fog állni rajtunk. Az összhatást még tovább emelheti, ha bojtos sapi helyett szebb időben kalapot teszünk a fejünkre.

 

1. Ezüstszállal kötött mellény – Guess / 2. Mintás kendő – Lavard / 3. Bordó kézitáska – Lavard / 4. Skinny farmer – Guess / 5. Bordó kabát – Lavard / 6. Bézs kalap – Chantall / 7. Aranyszínű karóra – Guess

 

Egy csepp elegancia

Ha az ősz alapdarabja a bőrdzseki, akkor a télé a bőrszoknya. Na, nem holmi szegecsekkel kivert típusra gondolunk, hanem egy hipernőies darabra, amit számtalan lábbelivel viselhetünk: magassarkú térdcsizma, trendi zoknicsizma, törpesarkú bokacsizma egyaránt nyerő hozzá. Dobjuk fel szerelésünket egy különlegesebb kézitáskával, és próbáljunk elszakadni e tekintetben a standard tél = fekete berögződéstől. Annyi csodálatos szín van még a palettán! A szövetkabátokhoz nagyon jól illenek a klasszikus sálak, elegánsabb lesz tőlük az összkép, miközben finoman melengetik nyakunkat. 

 

1. Bordó vödörtáska – Guess / 2. Bézs-fekete kabát – Chantall / 3. Csipkés ujjú felső – Guess / 4. Fekete bőr szoknya – Guess / 5. Bordó mintás sál – Guess / 6. Ezüst színű óra – Guess 

 

Ünnepekre hangolódva

Az év végi időszak tele van ünnepléssel: munkahelyi vacsorák, fogadások, karácsonyozás a családdal, majd zárja az egészet szilveszter éjszakája. Nem árt hát, ha szert teszünk egy-két alkalmi ruhára is, és ne feledkezzünk meg a hozzájuk illő kiegészítőkről sem: válltáska helyett kapjunk elő egy kecses borítéktáskát, és persze jöhetnek a csillogó ékszerek is.

 

 

1. Csipkemintás ruha – Chantall / 2. Fekete alkalmi táska – Chantall / 3. Aranyszínű nyaklánc medállal – Guess / 4. Fekete kabát – Chantall

Ha megtetszettek összeállításaink, a Premier Outlet újonnan nyílt Guess, Chantall, Lavard üzleteiben 30-70%-kal kedvezőbb áron beszerezhetitek azokat. Decembertől pedig a Desigual márka is elérhetővé válik a biatorbágyi üzletközpontban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top