Trend

A fidget spinner a múlté, itt az új matatókütyü telefonfüggőknek

A nemes egyszerűséggel csak telefonhelyettesítő névre keresztelt termékből több változat is létezik, mindegyik más-más ujjmozdulatra alkalmas.

A Substitute Phone, azaz telefonhelyettesítő tulajdonképpen nem más, mint egy súlyosabb műanyagdarab néhány beépített golyócskával. A lényege, hogy azokat a mozdulatokat lehessen vele végrehajtani, mint amelyeket egy okostelefonnal is.

Fotó: Klemens Schillinger

A golyók kőből készültek, és az egész „készülék” mérete és súlya olyan érzést kelt, mintha egy igazi telefon lenne a kezünkben.

Fotó: Klemens Schillinger

A különböző változatok más-más ujjmozdulatokra alkalmasak: van olyan, amelyik a képernyőzárat oldja, a másikkal lapozgatni vagy nagyítani-kicsinyíteni lehet.

Fotó: Klemens Schillinger

Természetesen a telefonhelyettesítő nem alkalmas telefonálásra, és nem fogja leváltani az okostelefonokat. Akkor viszont jól jöhet, ha megint minden különösebb cél nélkül vetted elő a telefonodat, csak azért, hogy végigsimítsd a kijelzőt.

(Mashable)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top