Trend

7 ajándéktipp, amellyel nem foghatsz mellé

Ismerős az érzés, hogy egyre közeleg a szülinap, névnap, évforduló vagy épp egy esküvő, és fogalmad sincs, mit adhatnál ajándékba, amivel tényleg örömet szerzel? A karácsony előtti őrületről ne is beszéljünk… Kétestés hasztalan boltról boltra bolyongás után, egy keresőbe írt jól sikerült kulcsszó után találtam rá az ajándékötletek kimeríthetetlen, de profin rendezett tárházára.

A KártyaPláza.hu webshop ajándékkategóriák és alkalmak szerint listázza a legjobb ajándékötleteket nőknek, férfiaknak, esküvőre, szülinapra számtalan élmény-, gasztro-, utazás- és sok más ötlettel.

Pár perc alatt sikerült találnom olyan ajándéktippet, amelyet nemcsak a párom, de vele együtt én is imádni fogok: egy hőlégballonozást. Az ajándékkártyákat eddig egy kicsit személytelennek tartottam, de itt egyedi személyes üzenetet adhattam le a kártya megrendelésekor, amit rányomtak a hátoldalára, ráadásul 2 nap alatt meg is érkezett. A megrendelt ajándékkártyákat Budapesten személyesen is át tudod venni, de vidékre is kiszállítják pár napon belül. Ami még külön tetszett, hogy számos ajándékkártya  (pl. egy wellnessutalvány) esetében én választhatom ki, hogy mekkora értékben kérem.

Íme a 7 kedvenc ajándékötletünk a KártyaPlázából:

Ajándék nőknek: ruházat, ékszer, gasztro


Imádjuk új szerzeményekkel gazdagítani a rogyadozó gardróbunkat – ezt ne is ragozzuk tovább. Az ékszereket talán már kevésbé engedjük meg magunknak, ezért ha nőnek ajándékozunk, jó ötlet lehet ilyen ajándékkártyát választani, amellyel ő választhatja ki a neki tetsző darabot, például fülbevalót vagy karórát. Egy borkóstoló vagy egy páros vacsora pedig tökéletes barátnős vagy romantikus program lehet!

Ajándék férfiaknak: extrém kaland, élmény, hobbi

Már túl vagyunk azon, hogy praktikus holmit kell a férfiaknak adni. Ne bízzuk a véletlenre, gondolkozzunk élményben!  Tesla- vagy tanktesztvezetés, motorcsónakozás, helikopterezés?

Ajándék párnak: nászajándékok nem csak nászutasoknak

Esküvőre vagy hivatalos, vagy évfordulót ünnepeltek? A nászajándékok és nászajándékcsomagok között páros vagy több személyre szóló szuper ajándékkártyák közül válogathatsz, de a legnyerőbb talán az utazás lesz!

Ne bízd a véletlenre, bízd inkább a KártyaPláza.hu-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top