Trend

Milyen pulóvereket válassz idén ősszel? (x)

Az ősz beköszöntével nem árt, ha frissíted a gardróbod néhány kötött darabbal, egy tökéletes pulóver pedig garantáltan feldobja majd a napod! Nem számít, hogy vagány mintás, puha zsenília- vagy garbós pulóver mellett döntesz, az F&F idei őszi–téli darabjai között biztosan megtalálod azt, amire szükséged lesz a már vészesen közeledő őszi szezonra. Az F&F segítségével összegyűjtöttük azokat a pulóvertípusokat, amelyek elengedhetetlenek lesznek az elkövetkezendő hónapokban.


A 2018-as év tele van régi stílusok újraértelmezésével, a szezon egyik legújabb trendje idén a zsenília használata, így ha a szekrényed mélyén lapul egy ilyen darab, vedd elő, vagy bátran szerezz be egy újat bármilyen feltűnő színben! Ha viszont inkább egy visszafogottabb stílus mellett tennéd le a voksod, a bővebb, úgynevezett oversized kötött pulcsikkal soha nem fogsz mellé, hiszen örök klasszikusnak tekinthetők. Viselheted sportosabban egy farmerral vagy épp csinosan akár  pliszírozott szoknyával. Ha az utóbbi mellett döntesz, bátran kombináld sportcipővel, így ez a viselet tökéletes akár rohanós hétköznapokra is, ugyanakkor szuper sikkes marad az összeállításod.


Továbbra is virágkorukat élik a magasított nyakú fazonok, sokan viszont azért nem választanak garbót, mert nehezen kombinálható darabnak tartják. Azonban egy elegánsabb irodai vagy egy laza stílusú garbó a ruhatárunk joker darabja lehet. A sálat is helyettesítő stílus nemcsak farmerral, de ceruzaszoknyával és szűk nadrággal is bátran elsüthető. Egy ilyen darabba érdemes befektetni, hiszen sosem fog kimenni a divatból.

További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top