Trend

Vendégén gúnyolódott a szépségszalon

Még egy tisztességes bocsánatkérésre sem futotta tőlük...

A 18 éves Mia Capeling a Salon 2000 nevű szépségszalonba jár angliai Washington településen. Illetve, már csak járt. A lány nemrégiben ugyanis arra lett figyelmes, hogy a szalon WhatsApp-csoportjába felkerült az alábbi, facebookos profilképe, a következő szöveggel: „Az egyik vendégünk. Nem akarok goromba vagy szörnyű lenni, de mi a f*sz.” 

A gúnyos megjegyzésre a csoport egy másik tagja sírva röhögős emojival válaszolt.

Mia Capeling (Facebook)

„Nagyon erős vagyok, de mi lett volna, ha egy 15 éves vendégen gúnyolódtak volna, aki az iskolabálra csináltatott sminket? Egy szorongással küzdő embernek ez összetörhette volna az önbizalmát” – mondta Mia.

Miután a lány a Facebookon nyilvánosságra hozta a bántó posztot, kapcsolatba lépett a szépségszalonnal, magyarázatot követelve. Az egyik alkalmazott azzal védekezett, hogy csupán a sminkjén gúnyolódtak, nem rajta. 

Mia ezt nem fogadta el bocsánatkérésként, és egészen addig nem törli a bejegyzését, míg tisztességesen elnézést nem kérnek tőle a történtekért.

A szépségszalon felfüggesztette Facebook-oldalát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top