Trend

Kate Middleton újra divatba hozza a ’90-es éveket

A cambridge-i hercegné egy káprázatos kockás szoknyában tűnt fel a férje oldalán. A népszerű fast fashion márkák kínálatában te is találsz hasonlót.

Káprázatos piros kockás szoknyában tűnt fel férje, Vilmos cambridge-i herceg oldalán Kate Middleton kedden, a Kensington-palotában rendezett karácsonyi partin.

Fotó: Karwai Tang / Getty Images

A herceg és a hercegné a brit katonák és családjaik tiszteletére rendezett ünnepi fogadáson vett részt. A Yahoo Lifestyle szerint Kate az Emilia Wickstead által tervezett midiszoknyával és a hozzá illő fekete Brora kardigánnal „újra divatba hozza a kilencvenes éveket”. „Az összeállítás ünnepi, nőies és sikkes. De mi mást is várhattunk volna a hercegnétől?” – írja a lap.

A jelek szerint idén karácsonykor újra a retró lesz a divat. Szerencsére nem kell súlyos tízezreket költened, ha szeretnél te is Kate Middletonhoz hasonlóan trendin felöltözni a karácsonyi bulikra, hiszen a népszerű fast fashion márkák kínálatában számos hasonló darabot találsz.

A Yahoo egy válogatást is készített a vásárláshoz, érdemes végigböngészni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top