Trend

2018 leglenyűgözőbb ruhái a vörös szőnyegről

2018-ban szerintünk ezek voltak a legszebb vörös szőnyeges ruhák közül is a legeslegszebbek. Időrendi sorrendben.

Diane Kruger, Golden Globe

Diane Kruger (Steve Granitz/WireImage)

A Weinstein-botrány kitörése utáni első legjelentősebb hollywoodi esemény, a Golden Globe díjátadó résztvevői fekete ruhával fejezték ki tiltakozásukat a munkahelyi szexuális zaklatás, illetve a nemek közötti egyenlőtlenségek ellen. A vörös szőnyeg fekete éjszakájának ruhaversenyét szerintünk Diana Kruger és az ő drámai Prada ruhája nyerte.

Brie Larson, SAG 

Brie Larson (Getty Images)

Brie Larson, az SAG-gálán viselt Gucci estélyijében az volt a zseniális, hogy ennyi szín, minta, flitter és kristály együtt akár giccses is lehetne, de mégsem volt az.

SZA Grammy-gála

SZA (Getty Images)

A Grammy-gálán a Golden Globe-hoz hasonló színbeli dress code ugyan nem volt, ám javarészt a fekete, az ezüst és a fehér színek uralták a vörös szőnyeget. A leglenyűgözőbb – egyébként Atelier Versace – ruhát egy hazánkban kevésbé ismert, amerikai R’n’B énekesnő, Solána Imani Rowe, vagyis SZA viselte.

Lupita Nyong’o, BAFTA

Lopita Nyong’o (Getty Images)

A Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjátadójára  a Golden Globe gálához hasonlóan fekete ruhákban érkeztek a meghívottak. Lupita Nyong’o is félretette ezúttal a rá jellemző élénk, szinte világító árnyalatú ruhákat, és egy elképesztő, fekete Elie Saab estélyiben érkezett.

Jennifer Lawrence, Oscar-gála

Jennifer Lawrence (Getty Images)

Jennifer Lawrence természetesen az Oscar-gálán Diort viselt. Fémessége ellenére is lágy esésű ruháját mintha a szó szoros értelmében véve ráöntötték volna.

Nicole Kidman, Oscar-gála

Nicole Kidman (Getty Images)

Az idei Oscar-gála egyik legmegosztóbb outfitje volt Nicole Kidman óriásmasnis Armani Privé estélyije. Szerintünk azonban, ha valahová, akkor épp az Oscar-díjátadóra lehet felvenni egy ilyen volumenű ruhát, és éppen olyasvalakinek, mint Nicole Kidman.  

Emily Blunt, Hang nélkül premier 

Emily Blunt (Getty Images)

Emily Blunt a Hang nélkül című film New York-i premierjére érkezett ebben a szoborszerű, rózsaszín organza szoknyarésszel készült Oscar de la Renta kreációban.

Blake Lively, MET-gála

Blake Lively (Jackson Lee/Getty Images)

Mennyei testek: divat és a katolikus képzelet – ezzel a témával rendezték meg idén a MET-gálát, vagyis a New York-i Metropolitan Múzeum jótékonysági divatgáláját, mely a világ legluxibb jelmezbáljaként is felfogható. A „jelmezversenyt” szeintünk Blake Lively nyerte, főpapi díszruhákra utaló, drámai bíbor-arany Versace estélyijében, melynek csak a díszítéseit 600 órán keresztül készítették…

Ariana Grande, MET-gála

Ariana Grande (Jackson Lee/Getty Images)

Holtversenyben Ariana Grandéval és a Sixtus-kápolna freskóival díszített anyagból készült Vera Wang-ruhával.

Kendall Jenner, cannes-i filmfesztivál

Kendall Jenner (Getty Images)

Kendall Jenner a cannes-i vörös szőnyegen, ebben a látomásszerű Schiaparelli tüllruhában mutatta meg, hogyan lehet kimondottan elegánsan mellbimbót villantani.

Aisvarja Rai, cannes-i filmfesztivál

Aisvarja Rai (Getty Images)

Aisvarja Rai indiai színésznő  a cannes-i filmfesztiválon Michael Cinco ruhájában játszotta az est mesebeli pillangóhercegnőjét.

Cate Blanchett, cannes-i filmfesztivál

Cate Blanchett (Tristan Fewings/Getty Images)

Cate Blanchett olyan nő, aki gyakorlatilag bármilyen különleges, akár furcsa ruhát felvehet, egészen biztosan tudja viselni. A színezőkönyveket idéző anyagból készült, Mary Katrantzou ruhája kifutói darab volt, melyet személyre szabottan alakítottak át a számára a Hidegháború című film cannes-i premierjére.

Sarah Paulson, Ocean’s 8 világpremier

Sarah Paulson (Getty Images)

A neonszínek ritkán fordulnak elő a vörös szőnyegen, ám Sarah Paulson az Ocean’s 8 világpremierjére bevállalt egy neonsárga Prada ruhát, amivel az év egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges divatpillanatát produkálta.

Claire Foy, Velencei Filmfesztivál

Claire Foy (Stefania D’Alessandro/WireImage)

Claire Foy a Valentino Haute Couture őszi kollekciójából választotta ezt a ruhát Az első ember Velencei Filmfesztiválon tartott bemutatójára.

Lady Gaga, Velencei Filmfesztivál

Lady Gaga (Daniele Venturelli/WireImage)

Lady Gaga szintén Valentino Haute Couture-t viselt Velencében, mégpedig az idei filmfesztivál legdrámaibb darabját. Akkor még azt hihettük, ennél a tollas ruhánál gigantikusabbat idén már nem látunk a vörös szőnyegen. Ebben mondjuk tévedtünk.

Joey King, Emmy-gála

Joey King (Kevin Mazur/Getty Images)

Joey King egy komplett balettkarra elegendő tüllel a testén vett részt a 2018-as Emmy-gálán. Meg kell azonban hagyni, hogy a legkevésbé sem volt kár a tüll egyetlen centiméteréért sem, melyet a Zac Posen divatháznál elhasználtak.

Kaia Gerber, British Fashion Awards

Kaia Gerber (Karwai Tang/WireImage)

Csalúgy, mint tavaly, úgy idén is a 17 éves Kaia Gerber volt a British Fashion Awards legjobban öltözött résztvevője, ezúttal Alexander McQueenben.

Jennifer Lopez, Álommeló premier 

Jennifer Lopez (Getty Images)

Jennifer Lopez az Álommeló New York-i premierjén viselte azt a bizonyos Giambattista Valli tüllruhát, mely méretében és hatásában maga mögé utasította még Lady Gaga velencei outfitjét is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top