Trend

Magyar tervező kabátját viseli Batman

Hatalmas megtiszteltetés ért egy fiatal, magyar divatmárkát.

A PETRA FÖLDI egy fiatal budapesti designer márka. Különleges és egyedileg, 100%-ban kézzel készített kabátokat kínál azon tettrekész férfiak és nők számára, akik elegáns és stílusos mindennapi városi viseletre vágynak, ugyanakkor tekintettel vannak a környezetükre is. 

Long Zipper Coat (Petra Földi)

A márka a Warner Bros. Television gyártásában készülő, az amerikai FOX csatornán és a Netflixen futó Gotham sorozat jelmeztervező részlegétől kapott megrendelést. Egyik ikonikus darabjukat, a Long Zipper Coat esőkabátot vásárolták meg a főszereplő David Mazouz számára, aki a fiatal Batmant alakítja.

A show előzetesei és a beharangozó reklámkampány alapján a kabát gyakorlatilag az ifjú Batman ruhatárának fő darabjává vált, illetve a PETRA FÖLDI design a sorozat közösségi média felületein is megjelenik. Ez hatalmas elismerés a márka számára: igazán ritka, hogy egy fiatal magyar designer márka ilyen mértékben részesévé váljon egy hasonlóan nagy költségvetésű és ismertségű produkciónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top