Trend
Szponzorált tartalom

Hogyan varázsolhatod egyedivé az íróasztalodat? Adunk 5 tuti tippet!

A munkához való hozzáállásunkat az is befolyásolja, hol, milyen környezetben dolgozunk. Érezd jól magad az irodában, varázsold egyedivé az íróasztalodat! Segítünk, hogyan csináld!

Ha irodában dolgozol, akkor munkád fő színtere az íróasztalod. Egyáltalán nem mindegy, hol és milyen körülmények között töltöd a napod nagy részét. Dobd fel az íróasztalod, meglásd, a munka is gördülékenyebben fog menni! Adunk 5 tippet!

1. A rendezett, átlátható íróasztalnak nincsen párja

Precíz és maximalista vagy? Szereted, ha minden a helyén van? Akkor a színes iratrendezők és irattálcák lesznek a te legjobb barátaid. Egy fehér-zöld irattálca remek választás lehet, igazán feldobja a szürke, dolgos hétköznapokat.

Fotó: leitz

2. Légy trendi!

A törtfehér színű, kartonpapírból kialakított iratpapucsok ideje lejárt. Haladj a korral, tedd egyedivé az irodai környezeted színes, különleges mintázatú irattartókkal! Például ezzel:

Fotó: leitz

3. Haladj a korral!

Szeretnéd igazán menővé, trendivé és moderné varázsolni az íróasztalodat? Válaszd ezt az univerzális asztali töltőt, amely táblagép, okostelefon és egyéb készülékek egyidejű töltésére is alkalmas.

Fotó: leitz

4. Egy kis DIY

A jegyzettömböket, tollakat, filceket fekete-fehér vagy szürke tolltartók helyett helyezd színes, számodra kedves bögrébe vagy akár saját magad által készített konzervdobozokba. Olyat alkothatsz, amilyet szeretnél, nem kell hozzá más, csak mintás papír.

Fotó: pinterest

5. Szerezz be szuper kiegészítőket!

A fiókos irattároló minden íróasztal praktikus kiegészítője lehet. Színes, egyedi, jól kihasználható, többre nincs is szükség!

Fotó: leitz

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top